Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Romania de dinainte de 89

Vizitator maistrul

Postări Recomandate

Eu nu am nici o frustrare. Sunt trecut de mult peste acest sentiment.Incerc, cat pot, sa aduc aminte, in cel mai altruist mod (sic!), celor care au uitat ororile trecutului recent.

Eşti altruist în a ne arăta cât de rău a fost sistemul trecut şi cât de bun e ăsta!?Din păcate... ai pierdut de mult legătura cu realităţile româneştiDar vrei să ne bagi în cap sisteme de care crezi că ar merge la noi!

Uiţi un lucru fundamental ...firea românilor nu e aceeaşi cu a englezilor sau a nemţilor(de ex)

Orice încurajare a capitalismului sau a comunismului ...nu duce decât la excese ...mai precis, la viaţa grea care o duc majoritatea românilor!Şi pe deasupra mai se iveşte câte un ”deştept” care să ne spună ce e democraţia!De parcă nu am simţi-o în fiecare zi pe propria piele!

Democraţia si capitalismul pe sistem românesc e ăla de care am tot spus eu pe aici...legea junglei,cel mai tare supune şi exploatează pe cel slab!

Cine ştie că e altfel...însemnă că a pierdut legătura cu realităţile din ţară!Dar...e posibil să fie destui şi pe aici,prin ţară cam ”aerieni”... considerând că dacă lor le merge bine...aşa ar trebui să le meargă şi altora(majoritatea)!Ei bine...se înşeală! Şi pe deasupra mai au tupeul să arunce cu noroi în oamenii care îi stigmatizează!

Aşa au făcut liberalii la aceaste alegeri...şi oamenii i-au aruncat la cosul de gunoi al istoriei!Nu faci astfel de greşeli decât dacă eşti prost de-a binelea sau eşti rupt de viaţa de zi cu zi a românului de rând!Unii vor spune(în ”vaşnica gândire liberală”) că nu contează viaţa omului de rând...doar ”cei aleşi” trebuie s-o ducă bine ...restul, ”să le fie de bine!” Sau cum spunea un clasic în viaţă şi ales în noul parlament ”să trăiţi bine”...referindu-se ,desigur,apropiaţilor lui!

Editat de elmar
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Draga si la muzee tot colectii de vechituri gasesti!

da. dar oamenii nu sunt muzee. nu ar trebuii sa stranga in brate atat de tare Trecutul.

totusi, sunt mai pacifist. cred ca fac o greseala judecand oamenii. poate au motivul lor.

ma retrag din discutie.

Link spre comentariu
Vizitator maistrul

Sa sa voteze dacs se vrea intoarcerea comunismului si eu cred ca mai mult de jumatate din romani vrea treaba asta.Inainte era stabilitate acu mai e o p...Ce-i aia ca vad pa presedintele asta ca nu vrea sa scoata taxa de tv ca o iau paraziti aia.Eu din pensia mea platesc si cablu si opresteste si la curent taxa de tv.Tot o freaca cu aia ca o numeste ba nu o numeste in tara asta nu mai e nimic sigur.Vrea porci astia sa taie pensile.Eu am muncit o viata intreaga si mia oprit contributia luna de luna.Astia vor sa omoare pe pensionari mama lor de hoti.Si pa tineri astia cind ii auzi ca zice mai dute ma in p... mea de bosorog cu pensia ta pai sa-mi beleasca mie p...Atita nerusinare nam vazut.Pai cine a ridicat tara asta daca nu noi pensionari da noi o sa murim sio sa ramina ei cu colectivu lor ca au murit acolo ca niste prosti.Daca era comunismul nu mai murea nimenea ca acolo undei colectivu era fabrica Pionieru alta mindrie nationala de care astia de acyma si-a batut joc

Link spre comentariu

A rectificat pe urma spunand ca a fost o urare nu o promisiune. :rade:

Sigur după ce a câştigat alegerile ...”a întors-o ca la Ploieşti”!Şmecher tare marinerul...nu!?Şi culmea...pe mulţi (auto-consideraţi deştepţi) încă îi mai păcăleşte!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări