R2R Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Ma refeream la ampllificatorul integrat Accuphase E-206.Daca ai chef de abureli, cauta alta persoana. de ce nu prezinti descoperirile tale altora care au e-206? o clasa peste, sub, pe langa...suntem satui de exprimari de astea subiective si facem eforturi uriase pe acest forum sa redevenim obiectivi in aprecieri. Urechea inseala...chiar daca e-206 este cel mai slab amplificator accuphase, cautand cateva review-uri la intamplare gasesc exprimari superlative extrem de usor.de ce te-as crede pe tine ?... la una din intalnirile lamparilor gu-17 a fost preamarit pt bass-ul cel mai bas de catre cineva ale carui urechi , in mod intamplator , le-am testat personal pe un preu de-al meu si s-a dovedit chiar surd la acei basi...existand si o explicatie foarte logica: lucreaza cu basi si infrabasi de atat de multa vreme incat urechea lui nici nu-i mai aude corect. Am avut totusi ocazia de a asculta si parerea unuia care a participat la acea intalnire si care , desi nu si-a exprimat public parerea mi-a spus doar atat: Basi?!! Care basi? Prin urmare, parerile astea subiective nu ajuta pe nimeni.Mai mult incurca. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Un amplificator HiFi nu-i tot aia cu un amplificator audiofil. Un amplificator HiFi ar trebui sa amplifice cit mai fidel (High Fidelity) semnalul fara modificari gen introducere de armonici iar un amplificator audiofil este conceput in asa fel incit modificarile aduse semnalului sa fie placute urechii. Un amplificator cu distorsiuni foarte mici gen SARA de exemplu este un amplificator HiFi iar unul pe tuburi este (de obicei) un amplificator audiofil. Sint clase de amplificatoare complet diferite si nu pot fi comparate intre ele. Unora le plac cele HiFi, unora cele Audiofile. Nu va mai certati pe tema asta. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Dacă nu terminați cu comportamentul ăsta de copii, nu veți mai posta pe aici curând.....ați transformat jumătate de topic în Offtopic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum