sesebe Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 Mie imi place cele de genul asta:https: //www.google.ro/search?q=Audio+Physic+Avantera+Plus&rlz=1C1AVNG_enRO724RO724&espv=2&biw=1600&bih=794&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiHx_OhvpDRAhXPNlAKHXMBClsQ_AUIBigB Front ingust si woofer/subwoofer lateral. Obligatoriu pe minim 3 cai si woofer de minim 10inci. Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 @XAN77, nu cred ca ai mentionat cati bani ai avea de dat pe viitoarele boxe Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Eu il am pe asta de 10 ani si am fost multumit de el. Pt o camera de bloc e ok. http://www.philips.ro/c-p/SPA2300_00/- Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 @XAN77, nu cred ca ai mentionat cati bani ai avea de dat pe viitoarele boxe așa este nu am menționat, dar am sugerat . Dacă am zis de acele Magnat și Microlab, deci undeva pe la 1200-1500 lei. Sub-ul l-aș putea lua ulterior sau, dacă iau magnaturile cele mici 202 (500 lei), mă încadrez să le iau la pachet. Camera unde le voi folosi are 7m/4m, din care 4/4 sufragerie și 3/4 bucătărie deschisă, dar boxele vor fi amplasate în cei 4/4m, la circa 3m între ele. Singura sursă de semnal, deocamdată, va fi TV. Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 (editat) Parerea mea e ca sub-urile altereaza sunetul. Daca vrei bas puternic, trebuie sa tii aproape si cu mediile/inaltele, altfel va fi doar bubuiala. S-ar putea sa constati ca acele boxe Magnat sunt suficiente si fara sub, atacate cu un amplif bunicel si sursa semnal decenta, (pe Tv este cam slab raportul semnal/zgomot) Editat Decembrie 26, 2016 de marius75 Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Ampliful va fi deocamdată un Pioneer A-504R (2x55/8R sau 2x70/4R). Nu arată el prea bine, nu dețin și telecomanda, l-am primit de la un coleg care zicea că sunt duși finalii dar i-am făcut o probă și merge. Am probat cu o boxă Genius de 20W separat pe fiecare canal și nu am putut da la maxim Nu-i exclus să am totuși surprize pe viitor. Dar nu-i asta o problemă, pot lua un amplif de pe powerzone ulterior. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Eu de ceva vreme "cochetez" cu diverse sisteme (constructie proprie) incepand de la 0.1 pana la 9.2, desigur cu filtre active si pot confirma ca destul de greu sa reglezi 2 sub-uri, dar nu imposibil. Depinde de marimea sub-urilor, de amplasarea lor in camera cat si a satelitilor, dar si volumul pe fiecare boxa, cat si taierile necesare. Cel mai important este si FORMA camerei care e foarte importanta deoarece chiar si cu un singur sub , poate crea probleme...spre exemplu intr-un colt de camera sa ai bas slab iar in alt colt sa fie prea puternic si/sau sa vina vecinu sa iti spuna sa dai muzica mai incet ca ii bubui in cap(proprie experuenta) desi nu ai volumul mai mare decat te-ai uita la un film.Parerea mea strict personala este ca daca nu exista buget mare sa va rezumati la 2.0 de ceva calitate mai superioara. Nu de alta dar sa nu va para rau pe urma ca nu aveti cum sa faceti amplasarea subului si a satelitilor pentru auditia dorita. Desigur fiecare face cum vrea si ia deciziile cum doreste. Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Ca părere personala la un raport calitate /pret bunhttp://m.emag.ro/pereche-boxe-podea-pasive-cerwin-vega-150-w-negru-sl-8/pd/DKHF5YBBM/ Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 (editat) Cred că voi merge pe 2.0 și ulterior un sub dacă voi simți nevoia, ideal va fi dacă voi avea de unde împrumuta unul de test ca să îmi fac idee. Boxe de raft nu prea am unde pune, deci vor avea nevoie de ceva suporți mai înalți pe podea, probabil mă voi orienta spre 2 boxe de podea cu care, sper eu, să nu mai fie nevoie de sub. Editat Decembrie 26, 2016 de XAN77 Link spre comentariu
vidax Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 XAN77, te sfatuiesc sa experimentezi singur sau daca nu ai posibilitate sa ceri sfaturi si sa te folosesti de sfaturile celor care au experimentat , nu de parerile celor care au citit cate ceva despre acest subiect. Am trecut si eu prin framantarile prin care treci tu acum, am cumparat un subwoofer, sunetul s-a imbunatatit, l-am luat si pe al doilea s-a imbunatatit si mai tare. Nu e acelasi lucru sa asculti suma celor doua canale pe un singur subwoofer cu sunetul obtinut cu cate un subwoofer pe fiecare canal. Teoria spune ca urechea nu sesizeaza diferenta, in practica vei vedea cat de mult conteaza. Pentru muzica iti recomand subwoofere pe compresie reglate sa redea sub cea mai joasa frecventa redata de incintele principale. De exemplu eu le folosesc sub 40Hz, practic intre 24 si 40Hz, volumul numai atat cat sa apara ceea ce lipseste. Daca iti cumperi boxe care sa coboare la 30....20Hz fara o atenuare foarte mare la aceste frecvente nu o sa mai ai nevoie de subwoofere. Si inca ceva, intr-un fel suna incinte cu basi de 16cm si altfel cu difuzoare de 30cm. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Cauta niste boxe de podea cu woofer de minim 10inci (25cm) si daca sint bine facute nu mai ai nevoie de subwoofer. Basul obtinut cu difuzoare de diametru mic nu suna real - suna fortat. Link spre comentariu
Toader Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Nu e o regula ce spuneti cu diametrul mic.Intradevar suna fortat in camera mare, dar de aproape am bookshelfuri cu dif de 4 inch.Suna foar te bine. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 "are 7m/4m, din care 4/4 sufragerie și 3/4 bucătărie deschisă" - cred ca nu mai e cazul sa spun nimic.... Link spre comentariu
Toader Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 IMG_2984_1.JPG Asta este sistemul meu 2.2 de care eu sunt foarte multumit . Subwooferele Jamo Sub 660 au pe langa reglajele de volum, care sunt amplasate pe fata, Cut off , Phase, Boundary gain compensation amplasate in spate. Cu toate aceste reglaje le poti "potrivi" cu orice incinte ai avea. Eu am incinte VTP construite cu difuzoare Ciare. Aceleasi boxe le am si eu.VTP cu Ciare HW204 si HT264.Nu am nevoie de nici un subwoofer suplimentar.Sursa e Creek CD 50 mk2 s i Accuphase E-206 sau PP cu GU19.Lampa suna cu o clasa peste integrat. Link spre comentariu
vidax Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Aceleasi boxe le am si eu.VTP cu Ciare HW204 si HT264.Nu am nevoie de nici un subwoofer suplimentar.Sursa e Creek CD 50 mk2 s i Accuphase E-206 sau PP cu GU19.Lampa suna cu o clasa peste integrat. Toader in privinta amplificatoarelor iti dau dreptate, cele cu lampi suna mai placut, mai natural decat cele "solid state". Am un Pioneer si un Technics solid state si un Yarland si un Yaqin cu lampi. Cel mai mult imi place Yaqin MC-100B cu KT88 finale, constructia dual monobloc. VTP-uri am cu Ciare dar si o pereche cu Power Audio, realizate dupa planurile d-lui Aurelian Mateescu. CD playere : Technics, Cambridge Audio, Arcam si un Sony 227ESD pe care l-am lampizat. Am investit si am experimentat mult pentru a gasi sunetul care sa-mi placa. La inceput si eu am fost multumit numai cu VTP-urile. Dar subwooferele reglate corect adauga ceva , greu de descris. Daca vei avea ocazia sa adaugi incintelor tale doua subwoofere iti vei schimba parerea. Probabil ca afirmatia ta legata de sunetul de lampa irita pe cei care inca nu au pasit pe acest drum, din ceea ce stiu eu nimeni nu s-a mai intors de la vacuum state la solid state si asta trebuie sa insemne ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum