Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop hp6220

neagu

Postări Recomandate

Laptop HP 6220

[*]Raportează acest mesaj

[*]Citat

24 Dec 2016, 08:43

La acest laptop , dupa o perioada mai indelungata de utilizare a inceput sa ruleze greu...Am reinstalat windows-ul si toate cele necesare , dar nu s-a imbunatatit viteza de rulare! Am facut un test de viteza si este de 24 MB , iar pe un alt pc si telefon , cu acelasi test de viteza arata 47 MB....Viteza pe cablu este de 50 MB masurata de baietii de la firma de distriutie.

O idee va rog de a remedia aceasta prolema. Laptopul are un procesor de 1.9 GHZ si o memorie de 1 GB. Cu aceste componente a functionat exceptional la inceput .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neagu

2

• George(sb)

1

• stefan94stefan

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Priene, pentru umilul meu atelier este destul de bun, dar nu stiu de ce nu mai functioneaza ca acum ceva timp in urma ca nu am schimbat nimic si are aceiasi parametri la mem. Am facut o curatenie de praf, si am pus si pasta la procesor dar rezultatul...... Un craciun si un an nou cu bucurie va doresc.

Link spre comentariu

Salut! problema rularii grele a unui calculator in timp provine in cea mai mare parte de la Hard DIsk. Exact cum spune si Dl. #George(sb) ,verifica viata hardului..

problema asta am avut-o si eu dupa 3 luni de functionare a laptopului(nu a fost nou) am un tochiba sattelite care i-am schimbat placa video.. a inceput sa faca figuri dupa approx 3 luni..(avea lag,se misca in poze uneori si se bloca) . Respectiv in interiorul HDD-ului se auzeau tot felul de sunete ( zici ca il zgaria cineva cu o surubelnita pe platan).. Am inlocuit cu unul nou de 1TB si pot spune ca nici nou nu cred ca a functionat asa de bine.. Bafta!

Sarbatori fericite!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări