DENSUSAN Postat Ianuarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Sunt schemele puse in lincul de la postul #5 cu modificarile de la #6.Promit sa pun totul dupa testari.... Este destul de stufos si sper sa mai si functioneze,m-a costat destul de mult ucaria da nu conteaza....important sa-mi fac treaba. Da @thunderer, acum e prea tarziu,era bine dar din pacate am dea cablajul facut si nu mai pot sa dau innapoi asta este..am si placa in format electronic da ma abtin sa o fac publica pana nu e testata. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 23, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 PCB terminat,maine astept sa ajunga la mine,multumesc userului techno7line ce a realizat totul. scuze techno-pcb Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 29, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 upload image online free Asa cum am promis revin cu informatii,azi am reusit de am finalizat aproximativ acest mixer,se comporta excelent desi am pus in functiune doar un canal de linie desi nu vad nici un motiv sa nu functioneze si restul de 5,zgomot de fond aproape inexistent,mentionez ca toate etajele sunt imprastiate pe masa,deci schemele sunt functionale 100%. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 29, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Scuze dar am omis, poza de la postul#13 nu este finalul cablajului,acum am revazut totul. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Februarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2017 Va salut,A bia azi am reusit sa testez si o intrare de microfon,cu o capsula de 740 ohm nu functioneaza,i-am dat semnal de la telefon si este in regula canta,oare sa-i mai trebuiasca preamplificator de mic.avand in vedere ca am folosit schema fig.3 din lincul de la postul#5 (intrare microfon balansata),rog un coleg binevoitor sa ma lamureasca si pe mine,nu are zgomote de fond nici pe intrarea de linie si nici de mic,doar ca pe mic daca iau semnal din laptop distorsioneaza putin si cred ca este de la semnal mare dar de pe telefon merge super bine.Multumesc anticipat celor care ma pot lamuri. Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 (editat) Când bagi semnal de la telefon este normal sa nu itî distorsioneze deoarece ieșirea de câști a telefonului este înfrânata pentru a nu deteriora auzul celui ce folosește căștile. Editat Februarie 20, 2017 de Rashad Ionita Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Reactioneaza la reglajul de gain din semireglabilull de 22K? Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Februarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 O sa incerc,sa vad ce iese din semireglabilul de 22K da sincer nu mai vreau sa ma enervez,astept microfonul profesional,sper sa nu fie reclama un (SHURE) de bani destul de multi,atunci incerc sa vad ce face din acel semireglabil, sincer am incercat cu un mic de casti si nu stiu daca a fost bine,masurat cu multimetru dadea 740 ohm.Astept microfonul comandat si o sa vad ce va iesi,si daca e bine si daca nu o sa revin cu informatii mi se pere normal. Când bagi semnal de la telefon este normal sa nu itî distorsioneze deoarece ieșirea de câști a telefonului este înfrânata pentru a nu deteriora auzul celui ce folosește căștile.N Nu ma doare distorsiunile, ci ca nu merge cu microfonul specificat la postul #20 sunt constient de amplificare.Cu microfonul specificat e mut,acum astept comanda sa vad ce iase la final,deja incep sa fiu nerabdator sa adun jucariile in cutie,multumesc tuturor pentru ajutor. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Capsula de 740ohm era o capsula de microfon de la niste casti? Una de aia de 5-10mm diametru? Aia este capsula electret cu preamplificator incorporat si necesita si alimentare. Alimenteaz-o printr-o rezistenta de 4k7 de la o baterie de 9V. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Februarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 Mulumesc foarte mult @sesebe de raspuns,m-ai lamurit,da era de la casti de calculator,nu mai fac nimic pana nu-mi vin microfoanele,am comandat unul werless di unul cu cablu si atunci testez totul. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 (editat) Poti testa preul de mic folosind ca mic o casca. Ps: vezi ca ala wireles are iesire direct de semnal mare si nu se baga la intrarea de microfon ci la una de linie. Editat Februarie 20, 2017 de sesebe Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Martie 4, 2017 Autor Partajează Postat Martie 4, 2017 Va salut! Au sosit microfoanele,unul wireless si unul cu cablu.Toate bune,da nu stiu ce sa fac mai departe ca intrarile de mic sunt balansate si pot folosi microfonul doar pe un canal,am incercat sa unesc cele doua intrari intre ele si nu mai merge nimic.Rog un coleg care stie sa ma aute cu o lamurire.Multumesc anticipat. Am nevoie sa folosesc jak stereo. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 I-a vezi aici: http://www.mediacollege.com/audio/connection/xlr-rca-1.html Pt intrarile balansate se folosesc de obicei cponectori XLR. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Martie 4, 2017 Autor Partajează Postat Martie 4, 2017 Da ai dreptate,am vazut si lincul, da ma pus cine ma pus sa fac cu intrare balansata preamplificatorul de mic si acum din receptorul werless am iesire cu jak mono,la cel cu cablu cred ca nu ar fi problema ca o sa cumpar cablu balansat XLR-JAK si ala are jak stereo. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Martie 4, 2017 Autor Partajează Postat Martie 4, 2017 Multumesc mult @sesebe,problema rezolvata,am folosit un soclu stereo, am legat ca si la intrarile de linie si la mic si cu cablul cu JAK mono merge pe ambele canale.Am testat ambele microfoane si e bine,acum mai urmeaza testele cu placile de ecou sa vad cum se comporta si cu toate la cutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum