DENSUSAN Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 Salutari si Sarbatori fericite in continuare tuturor! Caut si eu cu disperare schema unui mixer cu 4 canale de linie si 2 de mic.realizat cu vreo doi ani in urma de ADELAIDA (sper sa nu se considere reclama) mixerul sa comercializat cu codul AD-018 rog daca are cineva schema sau un exemplar sa ma ajute sau si o schema identica nu ma deraneaza.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Daca 2+2 te multumesc, atunci aici ai produsul deja facut: http://www.elforum.info/topic/87454-kituri-regulatoare-in-comutatie-amplificatoare-audio/?p=1455206 Altfel, site-ul ESP proiectele 94 si 94A (http://sound.whsites.net/projects-0.htm#mix) iti da o idee. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Salut@thunderer si multumesc de raspunsuri,am vazut produsul lui Marian da nu e ce trebuie,vreau un modul fara corectii,am discutat cu Marian in privat de ce am nevoie dar din pacate acum nu are timp sa faca o schema,ceea ce vreau va trebui sa fie cu 7 potentiometrii(4 pentru intrarile de linie,2 pentru intrarile de mic.si unul master pe iesirea inspre corectorul de ton),nu ar fi o problema asa de grava si daca este cu 2 intrari de linie si 2 de mic,ceva specificatii; U in linie max1,5Vvv, U in mic 5-100mV/600r, banda de frcventa 20Hz-30KHz. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Decembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Nimeni nici o idee??? Am discutat cu Marian, da acum e concentrat pentru realizarea proiectului inceput si nu pot sa am pretentii sa realizeze o schema doar pentru mine,prin deschiderea acestui topic incerc sa-l ajut la rezolvarea problemei si poate va fii utila si pentru alti colegi de forum. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Decembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Salutare tuturor si un AN NOU CAT MAI BUN! Am gasit o schema de mixer care mi se pare destul de interesanta aici http://users.otenet.gr/~athsam/Audio_mixer_6_ch_ENG.htm va rog sa-mi spuneti daca din aceasta schema se poate face un mixer cu 4 intrari stereo si 2 de mic.Nu ma intereseaza etajele de egalizator,casti si vumetru.Daca cineva este dispus sa-mi realizeze lucrarea,bine-nteles contra cost,e si mai bine,nu detin atatea cunostinte pentru proiectare cablaje si alte cele...Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 1, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 LA MULTIANI CU CAT MAI MULTE REALIZARI! va doresc la toti membrii acestui forum,rog si eu un coleg binevoitor daca poate sa-mi simuleze si mie schema de mai sus sa stiu daca este functionala si are rost sa ma apuc de realizarea ei,nu voi folosi etajul egalizator si de casti,pentru intrarile stereo de linie o sa fie schema din fig.nr.7 iar pentru intrarile de mic schema din fig.nr.3 din care o sa exclud iesirea de phantom power.Multumesc anticipat pentru ajutor.Sincer deja sunt disperat de blocajul cu acest amplificator.Doar acest etaj i-mi mai lipseste pentru finalizare. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Nimeni nici un ajutor pentru incepatori? Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Astuia ii pui cate un repetor pe fiecare intrare asa: Apoi pui potentiometre (mai sus sunt 2 rezistente conectate la 5V, dar considera ca-i un potentiometru de la mufa de intrare, iar cursorul e legat la intrarea neinversoare) si switchiuri dupa cum vrei sa conectezi/deconectezi intrarile. In proiectul 13 ai un preamp de microfon: . Pune-le impreuna intr-o schema ca sa fie comentata. Daca nu te descurci cu informatia asta, atunci posteaza un anunt la Joburi. S-o gasi cineva sa il faca pe bani. Editat Ianuarie 3, 2017 de thunderer Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Multumesc foarte mult @thunderer pentru raspuns! De maine incep cu ajutorul unui coleg de forum sa proiectam PCB-ul pentru schema de lincul de la postul #5 cu mentiunile de la postul #6,am comandat toate componentele,acum mai trebuie sa punem la punct unele mici modificari,important sa fie functionale schemele si sper ca da,o sa revin cu mai multe informatii dupa teste,poate mai este cineva interesat de acest mixer. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Am inceput cu ajutorul colegului proiectarea cablajului pe riscul meu,e desenat ceva,i-mi pare rau da nu-mi iese sa pun poza cu ce sa realizat pana acum... Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Pune schema mai intai. Abia apoi treci la cablaj. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Schemele sunt in lincul de la #5 cu mentiunile de la#6 Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 sper sa fie si functionala Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Ianuarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 proiectul de la #13 are ceva scapari in comparatie cu schemele,sa refacut cablajul dar nu stiu daca sa i-l mai pun ne testat,sa modificat putin treaba de la titlul topicului acum avem 4 intrari stereo si doua de microfon cu phantom power. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 In principiu, ar trebui sa faci un sistem modular. Parerea mea. Cine stie cum mai evolueaza in viitor.Cablajul de mai sus e destul de stufos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum