Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Link-uri despre antene

yo9hrb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 94
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

10

• MiniTehnicus

10

• mecaboy

8

• yo3ihg

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@gauss Evident nu este de conceput un generator propriu caci nu are sens. 

Precizia in cazul meu este poate o fractiune de secunda datorita intarzierii  propagarii pachetelor pe internet (asta se poate corecta partial daca se face un ping inainte cred, nu sunt sigur de asta inca nu am ajuns acolo) dar poate fi chiar mai buna decat receptia dcf, daca in loc de internet, se citeste ora de la un receptor gps. Oricum, pentru aplicatii casnice o fractiune de secunda este suficient. 

@ndor

Imi cer scuze daca s-a mai discutat, am incercat o cautare dar nu am gasit nimic.

Nu este un repetor ci asa cum am scris, ar fi un client care citeste ora de pe internet si o transmite in casa.

Multumesc pentru link, se pare ca a folosit tot o antena de ferita.

Editat de one
Link spre comentariu

Desigur ... ideea era ca DCF a fost gandit sa regleze ( ieftin ) si nemijlocit ... la vremea sa ( aparitie ) , nu exista internet si GPS . In fine ... poate sant eu prea pretentios . In ( oarecum ) context , vesti proaste . E drept , sant in alta zona geografica ... dar poate constitui un semnal , daca nu si model :

http://www.radioamator.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=2694&p=24937#p24937

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări