Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare amplificator audio

Vizitator Tomescu Valyi

Postări Recomandate

Vizitator Tomescu Valyi

Buna ziua si Sarbatori fericite! Momentan am un sistem 5.1 mai vechi de la Genius si intentionez sa trec la ceva putin mai calitativ si mai puternic din punct de vedere al sunetului. Doresc sa cumpar un amplificator second hand si vreau sa va intreb care firma credeti ca mi s-ar potrivii ,avand in vedere ca ascult cel mai mult muzica hiphop(rick ross ,lil jon, eminem) dar si dance , vreau sa fie prezent si basul destul de bine. Cei care ati ascultat mai multe astept un sfat . Precizez ca nu am pretentii foarte mare!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

pt pretentii ""NU FOARTE MARE"" recomand orice suficient de puternic pt boxele tale, sau chiar un sistem integrat de la SONY cu subwwofere , medii si inalte active, ca majoritatea sistemelor actuale.Probabil ca orice sistem mai de doamne ajuta de la sony va suna mai bine decat genius, dar nu jur.

Din pacate pe aceasta sectiune se discuta mai mult despre sisteme audiofile, "cu pretentii mare si foarte mare""...recomand sectiunea auto sau alte forumuri specializate in scule de scandal.

La puteri mari difuzoarele folosite sunt mult mai importante(scumpe) decat amplificatorul insusi...iar sistemele integrate sunt facute special ca sa acopere puteri mari si o gama de calitati pe masura banilor din buzunar.

Altfel...asteapta-te la a cheltui o caruta de bani pt un sunet si puternic si de calitate cu amplificatoare si boxe separate.

Editat de R2R
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări