Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cadere de tensiune la becul de la baie

mosfet

Postări Recomandate

Nu înțeleg ce distrugere mare e aia să sapi câțiva centimetri de zidărie în doza prizei, nu umpli nici un cancioc de moloz. Dacă trebuia să sape un nou canal de tras cablajul mai ziceam....

Exact asta incercam sa zic,dar probail atii au case din...cutii de carton(reciclabile)...! :limb: :95

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mosfet

5

• validae

5

• mac01

4

• morarul

2

Top autori în acest subiect

Nu vorbiti asa usor......se face praf, mizerie...iar daca problema este in beton...atunci nu se mai sparge cu una cu doua. Trebuie o masina cu percutie sanatoasa...nu merge la dalta si ciocan. Toata casa o umpli de mizerie de la percutie.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri!

Am studiat cu atentie priza si nu a ramas niciun capat de fir utilizabil de care sa ma agat.

Era o urma firava de cablu, cativa mm, am tras de ea dar era doar izolatie si s-a rupt.

E cablu de aluminiu plin, oricum e cacacios rau firul plin de aluminiu.

Cablul pare tras printr-un tub si doza vad ca e decupata in partea de sus, unde vine tubul prin care e tras firul.

O sa incerc sa scobesc cativa cm pe interior, pare ceva gen ipsos macar la vedere, n-as sparge peretele pt ca am tapet pe perete si daca tot ar fi de spart, mai bine chem un electrician sa-mi inlocuiasca firele cu totul ca sa pun fire de cupru si daca am impamantare in doza de sus, sa-mi traga si impamantare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări