poplex22 Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 va salut, la acest tv nu se poate regla nivelul sunetului nici de pe telecomanda nici de pe panou, este de la inceput pe maxim si asa ramane, restul comenzilor sunt reglabile din telecomanda sau de pe panou. Va rog citeva sfaturi ?, stima Link spre comentariu
poplex22 Postat Decembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2016 nimeni ?, sa fie continutul memoriei alterat ?, nu mai apare pe display bara de reglaj sunet ce se plimba pe bada verde ! in rest toate bune , va rog Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Cred ca este in hotel mode , incearca cu acest dump Panasonic TX21JT2P B chassis Z M3L proc TDA9361PS N2 4i1017 mem S24C16 rar Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Mai incercati cu aceste dump-uri.... Panasonic ZM-3L uP TDA9361PS-N2-4I1017.rar Panasonic ZM-3L.rar Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Ai aici tot ce'ti trebuie. http://monitor.espec.ws/section1/topic171579.html Link spre comentariu
poplex22 Postat Decembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2016 va multumesc tuturor, din pacate clientul se grabea... iar tv-ul a plecat, stima Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 Dumpul era vinovat Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Clientul la rezolvat sigur cu o perna in dreptul difuzorului, a rămas si cu bani pt cadouri, sărbători fericite tuturor! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Clientul banuiesc ca a dus tv-ul la alt atelier ca nu mai avea rabdare , mai sunt si la mine clienti grabiti etc. sa nu spun altfel dar daca aduce un tv la mine il lasa sa il repar , nu pleaca cu el defect ci ma bate la cap sa il repar mai repede , si ii spun la ce ora sa vina dupa el cal repar si gata sa facut treaba , dar in fine asa sunt clienti Craciun Fericit va doresc Doamne Ajuta Link spre comentariu
poplex22 Postat Decembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2016 multumesc si asemenea va urez tuturor Sarbatori fericite ! si La multi ani !, sunt si clienti cu bun simt care ti-l lasa ,pleaca si te roaga sa revi cu telefon cind este gata dar si clienti ,ca cel de fata si nu numai, care baga capul pe usa din cinci in cinci minute si tot intreaba : e gata ?, da cit mai dureaza ?, si bineinteles cedezi ori tu ori clientul !, stima Link spre comentariu
wrotex Postat Mai 23, 2017 Partajează Postat Mai 23, 2017 Buna ziua. La tv-ul care il am volumul e la maximum,dar sunetul lipseste ! Nu se poate regla nimic nici de pe panou nici de pe telecomanda. Toate celelalte comenzi finctioneaza normal. mi s-a spus ca baiatul se "juca" cu butoanele de pe panoul tv si apoi,dintr-o data,sunetul s-a oprit!! Am schimbat si integratul AN7523,dar degeaba.Verificat totul ,de la difuzor pana la integrat.Tensiunile pe integrat sunt aprox corecte,cu exceptia pin 9 unde am zero V in loc de 3. Nu mai stiu ce sa-i fac. Tv e Panasonic TX-21JT2P , sasiu Z-M3L . Ma puteti ajuta,va rog ? Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 23, 2017 Partajează Postat Mai 23, 2017 Incearca cu alt dump. PANASONIC TX_21JT2P zm3l.rar Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 23, 2017 Partajează Postat Mai 23, 2017 Prima data schimba butoanele sau scoatele de pe placa , si daca nici asa nu are sunet atunci incercati cu dumpul de la colegu dan cod de mai sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum