dosa Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Acest televizor functioneaza pana cand, in mufa euroscart se introduce un aparat ( receiver). Cand se cupleaza sursa de semnal in scart, televizorul se comuta automat pe AV, dar imaginea este total desincronizata. De asemenea, chiar daca se comuta din telecomanda din regim AV in TV, acesta afiseaza numarul programului pe OSD, dar, in fapt, nu comuta, imaginea ramane cea de la scart, tot desincronizata. Dupa scoaterea mufei scart, televizorul trece in TV corect si functioneaza. Am incercat inlocuirea lui TEA5114 si TDA 8362B dar fara succes. Daca are cineva vreo sugestie...e bine venita. PS: Craciun fericit tuturor !!! Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Posibil , defect IC201 LA7222 Link spre comentariu
gogu1305 Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Sau memoria. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 ...cu un dump ati incercat ?, ieri am avut o problema de genul asta la un sasiu E1! Sau memoria. ,...am postat in acelasi timp! Link spre comentariu
dosa Postat Decembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2016 LA7222 si TEA5114 - inlocuit. Inlocuit si 8362b, toate fara succes... AM inlocuit memoria cu alta goala si face la fel ( din cate stiu, la acest sasiu memoria se scrie singura). Televizorul asta nu necesita dump inainte de inlocuirea memoriei... Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Posibil ceva conzi electrolytic.eu as testa toti conzii in circuit cu esrmetrul.memoria merge goala. Link spre comentariu
dosa Postat Decembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2016 (editat) REZOLVAT! Cauza: C218-220UF/16V Multumesc tuturor celor care si-au sacrificat din timp pt ajutor. Tuturor colegilor de forum va doresc SARBATORI FERICITE !!! Editat Decembrie 24, 2016 de dosa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum