Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce reprezinta stanga si dreapta politica ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Numai ca bineinteles naravul pesedist tot acolo e .

Daca ,,naravul" se manifesta ca pana acum, cand toate guvernarile PSD,(incepand cu Vacaroiu care a redus inflatia de la 300% la doua cifre, Nastase inflatia la o cifra si crestere de 8%, Ponta cu 4 ani de crestere economica reintregirea si cresterea salariilor si pensiilor, scaderea TVA la 20%, la alimente 9% si mai sunt, CAS, profitul reinvestit, impozitul pe dividende), au dus la crestere economica, sa le tina D-zeu naravul.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Toti parvenitii traiesc in lumea lor (nu numai blondele de la Noul PNL) si uita de unde au plecat, si este un efect universal valabil.

Problema cu schema de mai sus cu vacuta este ca pe partea dreapta ajunge la destinatia finala plina de jeg, noroi, slaba de i se vad coastele, pe cand pe partea stanga ajunge bine hranita, curata, si gata de sacrificat in conditii decente (tot cu un ciocan in cap)

Link spre comentariu

Daca ,,naravul" se manifesta ca pana acum, cand toate guvernarile PSD,(incepand cu Vacaroiu care a redus inflatia de la 300% la doua cifre, Nastase inflatia la o cifra si crestere de 8%, Ponta cu 4 ani de crestere economica reintregirea si cresterea salariilor si pensiilor, scaderea TVA la 20% si la alimente 9% si mai sunt, CAS profitul reinvestit, impozitul pe dividende), au dus la crestere economica, sa le tina D-zeu naravul.

Ce gluma buna , inflatia tot ei au produs-o prin incompetenta .

Cea mai mare crestere a PIB-ului se poate observa din 2004 , cand ghici cine era presedinte .

Bineinteleti veti comenta cu reavointa ca criza ar fi din vina "dreptei" , pe haznaua3 asa s-a indus ideea , ca nu era criza mondiala .

Apoi dupa criza iarasi au ajuns la putere culegand "roadele" normalitatii , defapt nefacand nimic .

Sa nu mai amintim de atatea magarii ce s-au intamplat sub ei , mineriade , devalizari de banci , distrugerea fabricilor , etc

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu

Pesedeul se teme de justitie?NOOOO!!!Ei se duc de bunavoie sa fie investigati,nu cersesc mila colegilor penali din parlament.......nu au o problema cu DNA-ul,tocmai de aceea vor sa-l si desfiinteze..........si tot ei se duc de bunavoie la organul de ancheta ori de cate ori sunt chemati,nu fug in Turcia,in "imperiul" marelui democrat Erdogan.

Link spre comentariu

Eu cred altceva ...că el(marinerul) a benificiat de munca altora!El nu are nici cea mai mică contribuţie ...ce ar putea să facă el din pozitia de preşedinte ...că doar nu e prim ministru!?

Şi chestia cu justiţia nu se făcea vreodată dacă nu eram împinşi de la spate de baronii europeni!

Lu băse chiar îi pare rău că nu a facut mai multe portiţe de scăpare ...şi că a încurajat ”fabricarea” de dosare...doar să le arătăm europenilor cât de bine funcţionează justiţia la noi!

Eu o să cred că justiţia a început să fie îndependentă când băse va primi cel puţin 10 ani de pârnaie!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Ce dosare politice?Alea cu furaciuni de n'spe meleoane???De pe tot esichierul politic,ca sa nu fie cu suparare,da' cu precadere dintre aceia cu secera si trandafirul.

Cand Iliescu si sleahta lui vor putrezi in inchisoare pt. crimele de la revolutie si de la mineriade,atunci da..........oricum,e inceputul sfarsitului.........sper sa si tina,de data asta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări