dj_bryz Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 (editat) Cum sunt in Anglia de ceva vreme..... am intrat pe Gumtree sa caut niste difuzoare si am dat de niste boxe foarte ok la un pret .....genial. Vanzatorul era un tip la 25 de ani care vroia sa scoata niste bani si a pus astea la vanzare. Le avea de la tatal lui si stia bine cum sta treaba si cat costa un asemenea ansamblu diy..insa nu le mai folosea. Am sarit eu si le-am luat cu pretul unui singur tweeter. Zilele urmatoare trebuie sa imi ajunga si amplificatorul pe care l-am comandat.... SMLS Q5 PRO. Amplificatorul nu are multa putere dar este exact ce am vrut eu pentru Fostex ff 225WK...insa fostexurile mai pot astepta putin. Cam asa arata boxele: Am facut proba cand am ajuns la el....pe o piesa mai 2016 si pot spune ca am acelasi bas ca la t+a criterion tmr 80 de acasa adica foarte jos....insa sunetul este mult mai bun la astea,am mai mult atac,medii mai pronuntate. Difuzoarele Seas pe care le am in incinte..mai ales woofer-ul ...il gasesc si la Criterion tmr 160. Filtrul nu arata superb...iar pe medii vad taiere cu 12 db..insa sunetul este bun. Abia astept sa le ascult cum se cuvine. Incinta pare sa fie asa : Planul este sa le trimit acasa insa cred ca o sa ma usuce transportul. Editat Decembrie 23, 2016 de dj_bryz Link spre comentariu
overdrive Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 (editat) Fara nici un pic de rautate dar ''noi'' ce sa intelegem de aici?Este divagatie sau.... Editat Decembrie 23, 2016 de overdrive Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 (editat) In ciuda dust cup-ului apasat....totul arata bine. Sunt apasate prea rau si nu cred ca rezolv mare lucru cu aspiratorul..insa o sa vad. Momentan ud boxele cu bruma pe inserat. image host image host Fara nici un pic de rautate dar ''noi'' ce sa intelegem de aici?Este divagatie sau.... Pur si simplu am impartasit "proiectul diy" al batranului.. cu cei de pe forum. Mi se par interesante..in ciuda celor 15 ani trecuti peste ele. Daca deranjeaza se poate sterge imediat..nu e panica...sau se poate muta la bodega. Editat Decembrie 23, 2016 de dj_bryz Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Faine....pacat ca nu-s ale mele........ Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 (editat) Sa le stapanesti sanatos! Placa de filtre este originala? Editat Decembrie 23, 2016 de mac01 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Foarte frumoase, sa spui ceva si despre amplificator. Am vazut ca e chinezarie curata , dar nu se stie niciodata de unde pot aparea surprize. Link spre comentariu
R2R Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Am vazut ca e chinezarie curata , dar nu se stie niciodata de unde pot aparea surprize. Nu erau chinezii aia de au inventat busola, banii, praful de pusca, Katiusha?... Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 ..........si multe altele........ Eu imi aduc si acum aminte de ciocolata chinezeasca din anii 80 si de jucariile cu arc si de trusele de instrumente de geometrie din acea perioada. Link spre comentariu
R2R Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 (editat) China este CHINA , aia de i-a batut pe mongoli cu forte proprii si nu a asteptat sa vina americanii precum altii...unii ar zice ca a invins deja si comunismul rusesc, dar isi respecta batranii, nu-i impusca in spatele unui garaj precum altii... Editat Decembrie 24, 2016 de R2R Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2016 (editat) Despre SMSL nu pot spune mare lucru pana nu il ascult....insa stiu la ce sa ma astept fiind un amplificator digital. Nu are multa putere dar este foarte rapid si precis. Aceste chinezarii micute au un sunet de bani multi! Stiu din prima experienta cu Topping tp 22. Colegul nostru Razvan Raducan are un test cu smsl-ul lui. Incintele le-am ascultat inca de cand eram acasa....nu am cuvinte...insa amplificatorul asta nu. Si mie imi plac enorm tranzistoarele,radiatoare mari,solid state...insa aceste digitale au rupt la cat de curat,rapid si plin amplifica. Sau langa Chrono 502 (geniale boxe). Sa le stapanesti sanatos! Placa de filtre este originala? Pai asta e treaba....ca nu are ce sa fie original, chiar daca arata atat de bine si constructia este foarte buna........acesta este un proiect diy. Cine la facut acum 15 ani....a stiut bine ce face. Sunt foarte grele...cred ca ma costa 700 ron sa le trimit acasa dupa anul nou...dar o voi face. Le asez langa batranele TMR 80 https://postimg.cc/image/3m9h5tno9/ https://postimg.cc/image/gnv5voc2h/ http://www.elforum.info/topic/113880-new-design-ta-criterion-tmr-80/ Editat Decembrie 24, 2016 de dj_bryz Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Faine !! Eu de 4-5 ani de cand tot canut prin romania nu am gasit asa dulapuri pe 3 cai cu difuzoare de calitate.. mai ales Tweeterele. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2016 (editat) Cam greu sa gasesti in Romania pe cineva care sa isi vanda propriile boxe de genul asta. Eu am dat de multi care au foarte multe boxe umflate de la ploaia intrata in palet. Mie tot ansamblul mi se pare bun...nu doar tweeterele. Wooferele sunt exact ce mi-am dorit mereu iar mediile cu toate ca nu sunt tip dome cum vroiam......sunt foarte adanci...dau un efect de difuzor special pentru plaja de medii...nu doar un midwoofer. Inca nu a ajuns amplificatorul..cred ca in 2 zile il am si fac un test + filmare. Editat Decembrie 28, 2016 de dj_bryz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum