gsabac Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Crăciun fericit ! La mulţi ani 2017 ! La mulţi ani România ! Nu există minuni mai mari decît minunatele noastre Mame şi naşterea Noastră.Să ni se umple sufletele de bucurie în aceste zile minunate şi să se îndeplinească toate dorinţele pe care le visăm. @gsabac Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Vă doresc vouă, tot ce îmi doresc și mie!....și ceva pe deasupra! Nu uitați să vă purtați și să simțiți românește! La mulți ani! Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Sa fie primit! Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 La mulţi ani tuturor! Vă urez un 2017 fericit şi liniştit. De mine aţi scăpat, vedeţi ce faceţi mai departe. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 La multi ani ! Sanatate si bani ! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) La mulţi ani tuturor! Vă urez un 2017 fericit şi liniştit. De mine aţi scăpat, vedeţi ce faceţi mai departe. Ceeee !?!? Nu pot sa cred ! Nu mai esti moderator... De ce, frate ? ca ai fost cel mai corect moderator... LA MULTI ANI !! Editat Decembrie 31, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 La multi ani, forumisti! Va doresc la cat mai multe proiecte duse la un final stralucitor si desigur multa sanatate, fericire si bucurii!!! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 De mine aţi scăpat, vedeţi ce faceţi mai departe. Sunt de aceeasi parere cu Dudi. Un an nou fericit tie si tuturor userilor de pe acest forum!!! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Mie imi e groaza cand ma gandesc ca va trebui ales alt moderator... Cine stie ce ne asteapta... Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Va doresc un An Nou plin de impliniri personale si profesionale.... La Multi Ani!!! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Mie imi e groaza cand ma gandesc ca va trebui ales alt moderator... Cine stie ce ne asteapta... Nu te bagi?Ca esti foarte pasionat de amplificatoare din cate observ.Totusi haideti sa ne rezumam la urari in acest topic mai ales ca autorul topicului este un om pe care nu avem cum sa nu-l respectam.Inca odata an nou fericit tuturor de pe acest forum! Editat Decembrie 31, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Nu, ca n-as avea cum sa ma mai banez singur.... Ok, gata, nu mai zic nimic. Scuze de offtopic. (dar nu mai ma intreba nici tu, ca pe urma trebuie sa-ti raspund...) Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 La multi ani majorității userilor !Excepțiile se stiu ei .Sper că știți de glumă și la sfârșit de an :) ! Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Ceeee !?!? Nu pot sa cred ! Nu mai esti moderator... De ce, frate ? Fiindcă nu mai vreau. Mi s-a luat să încerc să-i împac pe toţi, fără succes. Sper ca în locul meu să vină altcineva mai apt pentru aşa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate