George(sb) Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 am o skoda fabia 2005 si am probleme cu telecomanda, in sensul ca uneori doar descuie, alteori doar incuie, ledul se parinde, dar nu reactioneaza, cunoaste cineva un defect tip? http://s1124.photobucket.com/user/styles_car/media/keys_63/DSC08796_zps1a52629f.jpg.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Starea bateriei o stii? Poate e doar consumata. Daca bateria e buna ar putea fi modulul de receptie de vina sau chiar partea de executie. Verifici contacte oxidate, mufe , ungeri, blocari mecanice. Link spre comentariu
George(sb) Postat Decembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 primul lucru cu care am inceput a fost bateria, la o inspectie mai atenta am vazut ca ambele telecomenzi au lipitura la cristaul de quart fisurata, am refacut lipiturile, una din ele functioneaza perfect; la a doua se aprind ledurile, dar nu face absolut nimic Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Poate cuartul a fost deteriorat si el. Link spre comentariu
doru700 Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 cea care nu merge incercati sa o adaptati cu VCDS ,,, Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 este deja adaptata daca uneori incuie alteori nu.daca nu ar fi fost adaptata nu ar fi incuiat never! Link spre comentariu
doru700 Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 la a doua telecomanda spune ca se aprinde ledul si nu face nimic ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum