dem3ntor Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 salut, am cumparat de curand 2 boxe si un amplificator ei, boxele nova 2 si amplificatorul a-350 una din boxe este nedesfacuta, dar a 2-a a avut interventii la bass si tweeterul ars, cu toate ca proprietarul, primul nu-si mai amintea sa fi fost defecte. am desfacut tweeterul si are bobina arsa, rugamintea catre voi: gasesc doar bobina sa inlocuiesc la acel tweeter? sau trebuie sa il schimb cu totul cu alt model. Multumesc! Link spre comentariu
Sica Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 (editat) Am avut candva si eu o pereche din aceste boxe , foarte bune insa ca si la tine mereu cedau inaltele , eu personal le rebobinam Editat Decembrie 23, 2016 de Sica Link spre comentariu
dem3ntor Postat Decembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 eu asa le-am cumparat. de fapt am cumparat set, boxele, un a350 si un tuner de la un batranel. tot caut bobina, dar "nu prea" gasesc. aveti idee daca tweeterele de pe nova1 sunt aceleasi ca pe nova2? o sa bag un anunt la Bazar Multumesc! Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 1, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 salut si La multi ani! pot inlocui tweeterele decla boxe cu unele pe 8 ohmi? cele originale sunt pe 4 Link spre comentariu
bmwh548 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Cu orice altceva le-ai inlocui trebuie modificate filtrele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum