adydep Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Incearcă să-i repari amplificatorul lui...dacă-i client de ăla care nu plătește iei verificarea,și-l trimiți în .... Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Are gaura in placa, placa este dubla...portiune 3cm patrati...e imposibil de reparat, poate doar cu schema...stima Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 (editat) poate doar cu schema Exact.Dupa schema sa fie proiectat cablajul,realizat practic,stanat,asamblat si testat la sange. Editat Decembrie 22, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Cred ca se referea la refacerea cablajului original cu sarme, nicidecum la realizarea altui cablaj cu totul. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Pai a scris ca clientul cu ampliful este pretențios si atunci... Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Pretentios in sensul ca nu prea vrea sa plateasca...il bag in ....masa...e complicat, ma refeream ca il fac cu sarme daca as avea schema...dar nu se gaseste, chinezarie Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Cred ca un modul de la Leco ar putea rezolva cel mai rapid si fiabil problema respectivului ( inteleg ca-i ceva relativ urgent ). Altfel se mai gasesc cred si acum module FET400/IPA400/AV400 etc, sunt ieftine si pentru sabufar merg... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 cumpare 2 kituri de la dj leco si o sa mearga fara probleme, asa cum trebuie sau doua kituri clasa AB de la mine .... Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 (editat) ...eroare Editat Decembrie 23, 2016 de Victor Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Daca vrea sa atace corect acel difuzor, trebuiesc 2 kituri in bridge (de la mine), momentan nu mai am nimic de putere mare. Eu am vaga idee ca acel etaj final este clasic, clasaH 2 step alimentat la +/-45 si +/- 90Vcc. Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Daca vrea sa atace corect acel difuzor, trebuiesc 2 kituri in bridge (de la mine), momentan nu mai am nimic de putere mare. Eu am vaga idee ca acel etaj final este clasic, clasaH 2 step alimentat la +/-45 si +/- 90Vcc. Da...clasa H este..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum