Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kit amplificator 2x500 -Mivarom

catalin004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

9

• hpavictor

4

• Marian

2

• modoran

2

Top autori în acest subiect

Pretentios in sensul ca nu prea vrea sa plateasca...il bag in ....masa...e complicat, ma refeream ca il fac cu sarme daca as avea schema...dar nu se gaseste, chinezarie

Link spre comentariu

Cred ca un modul de la Leco ar putea rezolva cel mai rapid si fiabil problema respectivului ( inteleg ca-i ceva relativ urgent ).

Altfel se mai gasesc cred si acum module FET400/IPA400/AV400 etc, sunt ieftine si pentru sabufar merg...

Link spre comentariu

Daca vrea sa atace corect acel difuzor, trebuiesc 2 kituri in bridge (de la mine), momentan nu mai am nimic de putere mare.

Eu am vaga idee ca acel etaj final este clasic, clasaH 2 step alimentat la +/-45 si +/- 90Vcc.

Link spre comentariu

Daca vrea sa atace corect acel difuzor, trebuiesc 2 kituri in bridge (de la mine), momentan nu mai am nimic de putere mare.

Eu am vaga idee ca acel etaj final este clasic, clasaH 2 step alimentat la +/-45 si +/- 90Vcc.

Da...clasa H este.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări