Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung ks1a

cornel1962

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

11

• dan cod

4

• FLORIN IORDACHE

3

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu as deconecta R,G,B care intra in modulul (TK) video si as conecta doar rosu pe fiecare la rind si as verifica daca este din acest modul , si asa vezi daca culorile sunt functionale , mai ales daca este conectat doar rosu pe intrare atunci trebuie sa apara rosu cu imagine

...asa ar trebui teoretic, practic insa nu este posibil,deorece imaginea nu se deschide decat cu toate intrarile cuplate. Daca anulez una singura, imaginea se innegreste,...la fel si daca decuplez rezistentele de pe katozi. !!!???

Link spre comentariu

...asa ar trebui teoretic, practic insa nu este posibil,deorece imaginea nu se deschide decat cu toate intrarile cuplate. Daca anulez una singura, imaginea se innegreste,...la fel si daca decuplez rezistentele de pe katozi. !!!???

Da aveti dreptate ca acest sasiu nu merge numai cu o singura culoare , eu am gasit un circuit intrerupt pe o culoare si nu avea imagine , am mai uitat si eu decind nu am mai reparat un sasiu de acesta , ati incercat macar sa inversati intre ele intrarile , si mai incearca sa schimbi Quartul de la procesor , si mai incearca si cu aceste 3 dumpuri pe un alt cip de memorie ca nu se stie niciodata

Si inca unul exact pentru procesorul tau

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări