Vizitator marius eu Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Salut! Am si eu o problema cu un Philips 14pv135/58 se aprinde cateva secunde dupa care se opreste! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Cred ca e cu video si mecanica e defecta Link spre comentariu
Vizitator marius eu Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 mecanica este scoasa, am mai citit pe niste forumuri si de niste strapuri la cei 2 senzori , si acelea sunt facute! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Pe langa strapuri comutatorul de mod trebuie potrivit bine ca sa mearga Link spre comentariu
Vizitator marius eu Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 ok, o sa incerc si asta am incercat in toate pozitiile la fel face! multumesc chiar a mers intr-un final!!! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 E mai greu de prins pozitia buna. Bine ca ai rezolvat Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Eee păi s-a dus tot farmecul tv-ului...unde mai vede clientu' caseta de la nuntă Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum