adydep Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Anubis parcă era tot cu tmp în "cutiuța de tăbliță"...să nu cumva să fugă Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Anubis parcă era tot cu tmp în "cutiuța de tăbliță"...să nu cumva să fugă Conform schemei,dati un click aici : http://elektrotanya.com/philips_chassis_anubis_s-dd_sm.pdf/download.html Eu m-am uitat mai intai pe schema,iar pe urma am scris...nu am scris asa din capul meu... Dar totusi daca mint astea in schema,atunci nu prea am eu nicio vina... Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Eu nu am întâlnit fizic în tv...or fi fost dar eu nu am găsit decăt cu TMP,în alea mai vechi cu MAB în alea si mai vechi cu SONG1/SONG2...Intr-adevăr PCA are la bază controlerul 85Cxxx produs de Philips.Si TMP e făcut de Toshiba pentru Philips și are la bază tot 85Cxxx Link spre comentariu
surubarila Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Sanatate permanenta ! TC e cea cu "cap rotund" .Intrarea in meniul INSTALL se face apasand simultan cele doua butoane de sub tasta MENU apoi iti spune OSD-ul ce si cum. Vezi pag 8. Philips Ch_gr1ax_service-tips.pdf Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 (editat) abia acum am citit acest topic . concluzia ? de la postarea #3 inclusiv si pina la postarea #18 inclusiv ... cu putine exceptii , sint balarii fara nici o valoare utila , in mod concret , domnului care a deschis balul ... nu e decit o suma de postari inutile , menite doar sa creasca punctajul vinatorilor de serviciu . din punctul meu de vedere , putem avea doar 2 posibilitati mari si late ... 1-- daca presupunem ca tvc-ul este cu adevarat fabricat in perioada 1988-1991 , atunci sasiul este foarte vechi , iar telecomanda rc8205 inca nu se inventase la acea data ... deci raspunsul corect este ca telecomanda reala este p1690 sau p1691 , deci postarea #2 este singura veritabila si restul sint balarii . 2-- daca presupunem ca tvc-ul afiseaza exact ca acela la care merge rc8205 , atunci acel tvc nu avea cum sa fie construit in perioada 1988 -1991 , fiind prea devreme dpv cronologic pentru aparitia acestui sasiu pe piata , si mai inseamna ca singura postare corecta este #19 si restul , incepind de la #2 incolo sint balarii . o alta varianta nu exista , dragi tovarasi ... Editat Decembrie 21, 2016 de misuraelectronic Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Tovarășe Secretar lasă Forumul că azi e 21 decembrie!Aveți grijă de "agenturili străinii" :rade:Tovarășe Secretar înseamnă că pentru #2 merit o decorație Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 dap ... o sa primiti o punga in plus la pomul de iarna si o citatie prin ordin de zi pe unitate ... la batalionul disciplinar . punga in plus va fi plina cu aer de bucuresti . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum