doban Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Va salut Stie cineva ce componente sunt cele incercuite cu rosu?Multumesc. Link spre comentariu
doban Postat Decembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2016 (editat) Ambele componente sunt dintr-un osciloscop ST16A.Postez o poza cu partea opusa,Nu se vede mai nimic inafara de portiunea neagra. Componentul DK01401 din poza se afla linga un traf SMPS si este notat cu R8.E clar ca este un rezistor,dar ce fel de rezistor?In cealalta poza componentul DK00801 este notat cu J1si toate cele sase iesiri lucreaza in paralel cu comutatorul VOLT/DIV.Doresc sa procur cate una din fiecare,sa am de rezerva in caz ca o sa fie nevoie. Editat Decembrie 22, 2016 de doban Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Sunt rețele rezistive,probabil...dar se poate afla ușor cu ohmetrul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Ambele componente sunt dintr-un osciloscop ST16A.Postez o poza cu partea opusa,Nu se vede mai nimic inafara de portiunea neagra. Componentul DK01401 din poza se afla linga un traf SMPS si este notat cu R8.E clar ca este un rezistor,dar ce fel de rezistor?In cealalta poza componentul DK00801 este notat cu J1si toate cele sase iesiri lucreaza in paralel cu comutatorul VOLT/DIV.Doresc sa procur cate una din fiecare,sa am de rezerva in caz ca o sa fie nevoie. Ambele sunt rezistente ceramice , DK01401 este 2 rezistente ambele de 10 megaomi puse in serie , capetele 20 megaomi DK00801 sunt rezistente tot in serie si incepe asa intre pin1 - pin2 = 100 omi pin2 - pin3 = 200 omi pin3 - pin4 = 125 omi pin4 - pin5 = 150 omi pin5 - pin6 = 100 omi Link spre comentariu
doban Postat Decembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Ambele sunt negre pe fata cealalta ? Cati pini are fiecare ? Fiecare pin are traseu separat ? Sau sunt unii pini uniti intre ei ? Pare a fi doar ceva rezistiv, vad ca e si notat cu R8. DA.Ambele sunt negre pe fata cealalta Cel cu R8 are 3pini.Celalaltul are 6 pini. Fiecare are traseu separat.Nu sunt uniti. Ambele sunt rezistente ceramice , DK01401 este 2 rezistente ambele de 10 megaomi puse in serie , capetele 20 megaomi DK00801 sunt rezistente tot in serie si incepe asa intre pin1 - pin2 = 100 omi pin2 - pin3 = 200 omi pin3 - pin4 = 125 omi pin4 - pin5 = 150 omi pin5 - pin6 = 100 omi Multumesc foarte mult.postez imediat o parte din schema osciloscopului unde se afla componentul notat cu J1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Ambele componente sunt dintr-un osciloscop ST16A.Postez o poza cu partea opusa,Nu se vede mai nimic inafara de portiunea neagra. Componentul DK01401 din poza se afla linga un traf SMPS si este notat cu R8.E clar ca este un rezistor,dar ce fel de rezistor?In cealalta poza componentul DK00801 este notat cu J1si toate cele sase iesiri lucreaza in paralel cu comutatorul VOLT/DIV.Doresc sa procur cate una din fiecare,sa am de rezerva in caz ca o sa fie nevoie. PS uitate mai bine ca DK00801 este notat cu , JR1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Sunt rezistente foarte precise. Se gasesc si in multimetrele fluke. https://youtu.be/MKuvmoW0AZQ ceva asemanator. La minutul 21 pomeneste de ele Link spre comentariu
doban Postat Decembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2016 (editat) Componentul JR1 se poate vedea in poza. Editat Decembrie 22, 2016 de doban Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Osciloscop ST16A 10Mhz pdf Uite schema si uitate peste schema si vezi ca este notat cu JR1 , am si eu acest osciloscop si mam uitat si asa este notat Link spre comentariu
doban Postat Decembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Osciloscop ST16A 10Mhz pdf Uite schema si uitate peste schema si vezi ca este notat cu JR1 , am si eu acest osciloscop si mam uitat si asa este notat Multumesc.Si eu am gasit aceasi scema.Am postat mai sus o poza. Osciloscop ST16A 10Mhz pdf Uite schema si uitate peste schema si vezi ca este notat cu JR1 , am si eu acest osciloscop si mam uitat si asa este notat Multumesc.Am corectat. Link spre comentariu
doban Postat Decembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Osciloscop ST16A 10Mhz pdf Uite schema si uitate peste schema si vezi ca este notat cu JR1 , am si eu acest osciloscop si mam uitat si asa este notat In caz ca se arde,ce facem?De unde altul pentru schimb? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 In caz ca se arde,ce facem?De unde altul pentru schimb? Buna intrebare , dar eu numi fac griji pentru aceste rezistente ceramica , ca acestea sunt rezistente tine aproape o viata , dar in caz ca se vor arde am dat valorile lor si merge cu rezistente fixe adica normale puse in serie , sunt rezistente de acest fel la focalizari la tv modele mai vechi cum ar fi telefunchen si mai sunt altele modele ce folosesc aceste rezistente si acolo sunt solicitate la maxim si au tinut mult pina la codens si asa sau ars altfel tineau o viata , deci nuti fa probleme pentru aceste rezistente ca aceste sunt rezistente , sanatatea sa fie ca aparatura se mai cumpara , stima si respect si sarbatori fericite sa aveti linga cei dragi. Link spre comentariu
doban Postat Decembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Buna intrebare , dar eu numi fac griji pentru aceste rezistente ceramica , ca acestea sunt rezistente tine aproape o viata , dar in caz ca se vor arde am dat valorile lor si merge cu rezistente fixe adica normale puse in serie , sunt rezistente de acest fel la focalizari la tv modele mai vechi cum ar fi telefunchen si mai sunt altele modele ce folosesc aceste rezistente si acolo sunt solicitate la maxim si au tinut mult pina la codens si asa sau ars altfel tineau o viata , deci nuti fa probleme pentru aceste rezistente ca aceste sunt rezistente , sanatatea sa fie ca aparatura se mai cumpara , stima si respect si sarbatori fericite sa aveti linga cei dragi. Multumesc pentru raspuns.Si eu va doresc deasemenea SARBATORI FERICITE ALATURI DE FAMILIE.Cu stima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum