Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor Samsung LS19PMA

Vizitator UN CETATEAN

Postări Recomandate

Vizitator UN CETATEAN

Buna ziua am un televizor lcd Samsung model LS19PMA care functioneaza foarte bine cu telecomanda dar butoanele de pe el daca le apas apare loked.Am cautat prin meniu deblocarea dar nu gasesc nimic.De aceea va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat anume cum pot face sa functioneze butoanele acestui tv.Va multumesc frumos anticipat,si va rog sa ma ajutati.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• iuliantv

1

• dan cod

1

• Nostalgic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator UN CETATEAN

Multumesc frumos de raspuns dar am cautat prin tot meniul si nu gasesc nimic.Va rog frumos daca aveti un manual de utilizare a acestui aparat ca am sucit meniul pe toate partile si nu gasesc nimic.

Link spre comentariu

In meniu trebuie sa fie blocare copii sau blocare tastatura .100% exista in meniu asa ceva.

Exact ! Nici nu se pune problema sa nu aiba aceasta optiune,dar totusi poate nu o fi in romana meniu tv-ului si poate daia nu a gasit functia aceasta de deblocare tastatura.

Multumesc frumos de raspuns dar am cautat prin tot meniul si nu gasesc nimic.Va rog frumos daca aveti un manual de utilizare a acestui aparat ca am sucit meniul pe toate partile si nu gasesc nimic.

Meniul tv-ului e in Romana sau in alta limba ??? Astept raspuns !!!

Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

Meniul l-am pus in engleza dar nu gasesc nimic prin el legat de loked sau tast key sau altceva.Are meniul de imagine,de sonor,de cautare,unde schimb limba,si oprirea la timp.

Link spre comentariu

Meniul l-am pus in engleza dar nu gasesc nimic prin el legat de loked sau tast key sau altceva.Are meniul de imagine,de sonor,de cautare,unde schimb limba,si oprirea la timp.

Trebuie sa scrie cam asa in meniu : lock child sau lock keyboard .

Link spre comentariu

Nu am gasit instructiuni de utilizare sa va pot indruma sa deblocati tastatura ,am gasit procedura de services menu , daca va bazati sa actionati , ATENTIE SA NU GRESITI !ca veti deranja buna functionare a tv-ului. La pag 42 aveti procedura de a intra in services menu, - Service mode Menu - Options----Key Lock.

treceti-l in off ,

http://elektrotanya.com/samsung_932mw_2032mw_ch_ls19pma_ls20pma.pdf/download.html

Editat de NOSTALGIC
Link spre comentariu

tineti apasata tasta menu de pe tv cel putin 10sec

daca nici asa nu merge incercati si cu alte taste sau cu cate 2 apasate in acelasi timp cateva secunde,mai mult ca sigur nu are in menu asa ceva,sant ceva generatie mai veche si sant bazate mai mult pe functia de monitor,deci se aplica metode de monitor lcd samsung

intre timp am gasit si aceste sfaturi de mai jos,cele de mai sus sant din amintiri

,,

Samsung monitors allow you to lock the menu, so that your settings are secure and cannot be adjusted. To lock and unlock your monitor, please follow the instructions below;

Lock

1. Locate the MENU button on your monitor.

2. Once located, hold the MENU button down for 10 seconds. The menu for the monitor will appear. Once the 10 seconds have past, the menu will close.

3. To check if the monitor is locked, press the MENU button and press Posted Image or Posted Image button to scroll through the menu. Your monitor will be locked if you cannot access the Color, Size and Position, Setup and Reset settings.

Unlock

1. Locate the MENU button on your monitor.

2. Once located, hold the MENU button down for 10 seconds. The menu for the monitor will appear. Once the 10 seconds have past, the menu will close.

3. To check if the monitor is unlocked, press the MENU button and press Posted Image or Posted Image button to scroll through the menu. Your monitor will be unlocked if you can access the Color, Size and Position, Setup and Reset settings.

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări