Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe ciudate

Vizitator

Postări Recomandate

Legaturile sint mixt, serie-paralel.

Nu-i chiar asa de simplu. Ariile liniare necesita corectii de frecventa.. Daca se fac pasiv, din filtrul boxei, poate arata cam asa (crossover, în capatul de jos al paginii) sau asa (daca-s asistate de subwoofer).

Editat de franzm
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian lucian

3

• hpavictor

1

• turcu_dan

1

• mac01

1

Top autori în acest subiect

Sunt curios rau cum se aud. Inaltele sunt AD 0147? Nu prea am inteles niciodata de ce se pun atatea inalte pe o incinta. Oare sunt taiate diferit?

Nu suport cand cineva are pica pe dust cup si aici nu a fost un copil de 2m :rade:

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Cu aspiratorul, se rezolva dustcap-ul.Franz, posibil sa ai dreptate, eu ce am spus, am spus referitor la citeva incinte care aveau mai multe difuzoare de banda larga, gen cele Romanesti, cele cu 6 difuzoare hexagonale, care erau legate mixt.

Link spre comentariu

Domnule @franzm, in caz ca activati si pe forumurile din Germania, v-as ramane indatorat daca ati putea intreba acolo de aceste boxe, fiind produse in Germania, poate a auzit careva de ele, ma intereseaza mai exact cine le-a produs, cand si cat au costat la data aparitiei. Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări