Vizitator gigimarga Postat Aprilie 30, 2007 Partajează Postat Aprilie 30, 2007 buna ziua,poate sa-mi spuna si mie cineva ce fel de condensatori sunt cei din poza de mai jos (vorbesc de cei nepolarizati)?eu folosesc doar din cei asemanatori cu cel paralelipipedic de culoare galbena din coltul dreapta jos (pe care scrie 10nJ100)...sunt diferente mari calitative fata de cei folositi curent de mine?acestia de ce tip sunt?precizez ca montajul este un efect de chitara (overdrive).multumesc mult! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 30, 2007 Partajează Postat Aprilie 30, 2007 Sint asemanatori cu cei pe care zici ca-i folosesti, decit ca sint bagati in lac sau rasina fata de ai tai care sint bagati intr-o carcasa mica de plastic. Vor suna la fel cu conditia sa nu fie tolerante mari de capacitate. Vezi ca ai si un cond nepolarizat ceramic bagat in sticla, cel din mijlocul pozei, cred ca e de 100nF/50V, erau folositi la decuplari pe alimentarea TTL-urilor in calculatoare si aveau toleranta mare, 20%. Electroliticii sint cam slabi, aia buni sint unul cu tantal si unul cu aluminiu, cel portocaliu de Philips din centru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum