euvasile Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 (editat) La o masina de spalat hoover H140E la programatorul mecanic nu functioneaza switch-ul de alimentare cu tensiune, l-am pus pe direct masina face toate etapele mai putin pe cea de stoarcere , a incercat cineva sa-l repare se poate desface sau e capsulat, am verificat presostatul , furtunul de la presostat, pompa scoate toata apa si sunt ok Nu am avut timp sa-l desfac de pe masina ca a trebuit sa plec, programatorul arata asa .http://electrodocas.fr/candy-hoover-rosieres-iberna-programmateur/831-41003735-candy-cbd130-n5-programmateur-de-lave-linge-.html Editat Decembrie 20, 2016 de euvasile Link spre comentariu
euvasile Postat Decembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2016 (editat) TIMER COD. 41003735 / MDLC01610100 in ultimul timp am parte numai de rahaturi de astea ciudate, imi vine sa ma las , dar imi trece repede. Editat Decembrie 20, 2016 de euvasile Link spre comentariu
euvasile Postat Decembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2016 contactele care se vad in poza au cumva legatuta electica in interior sau e un microatrerupator separat si actionat mecanic? Link spre comentariu
ervinen Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Este un intrrupator actionat mecanic in interior (intrerupator general). N-as crede ca-i defecta partea de timer (sunt contacte care stau pe cablaj, pe care sunt trasee circulare. Sigur masina are si parte electronica, care primeste informatii de la acest timer (ca la Indesit-urile cu programator LB2000). Poate acolo-i problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum