Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina hoover H140E

euvasile

Postări Recomandate

La o masina de spalat hoover H140E la programatorul mecanic nu functioneaza switch-ul de alimentare cu tensiune, l-am pus pe direct masina face toate etapele mai putin pe cea de stoarcere , a incercat cineva sa-l repare se poate desface sau e capsulat, am verificat presostatul , furtunul de la presostat, pompa scoate toata apa si sunt ok Nu am avut timp sa-l desfac de pe masina ca a trebuit sa plec, programatorul arata asa .http://electrodocas.fr/candy-hoover-rosieres-iberna-programmateur/831-41003735-candy-cbd130-n5-programmateur-de-lave-linge-.html

Editat de euvasile
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• euvasile

3

• ervinen

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

TIMER COD. 41003735 / MDLC01610100
in ultimul timp am parte numai de rahaturi de astea ciudate, imi vine sa ma las , dar imi trece repede.
Editat de euvasile
Link spre comentariu

Este un intrrupator actionat mecanic in interior (intrerupator general). N-as crede ca-i defecta partea de timer (sunt contacte care stau pe cablaj, pe care sunt trasee circulare.

Sigur masina are si parte electronica, care primeste informatii de la acest timer (ca la Indesit-urile cu programator LB2000). Poate acolo-i problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări