Vizitator Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Ma refer la un magazin de specialitate, unde sa ai garantia calitatii si ca gasesti en gross. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Eu am luat de pe net setul de 3 tarozi M3 dar orice am cumparat a fost de proasta calitate. Prin urmare la experimente dau gaura cu 2,7mm si filetez din prima, usor, fara sa dau inapoi, cu tarodul "II" , ori daca de filetul respectiv se trage cu picioarele si de infileteaza si desfileteaza suruburi in el de 5 ori pe zi, merg pe filetarea clasica, cu gaura de 2,4mm , folosirea tuturor tarozilor in ordinea I+II+0, doua ture inainte, una inapoi. Vorbesc numai despre aluminiu, in oteluri n-am lucrat. Link spre comentariu
flores72 Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Toata lumea vorbeste doar despre tarozi. Eu cred ca cel mai inportant este materialul in care vrem sa filetam. De exemplu: Pentru otel , trebuiesc neaparat 3 tarozi ,l+ll+0. Pentru aluminiu pur este suficient doar tarodul final. Pentr aliaj dur de aluminiu trebuiesc doi tarozi. Duritatea tarozilor este si acesta un factor determinant. Mai sunt si alti factori importanti. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Va multumesc pentru informatii (care sint chiar utile), dar acum ce facem, transformam topicul asta intr-un topic despre tarozi ? Rog un moderator sa mute discutiile despre tarozi intr-un topic la o sectiune de mecanica. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Discutiile sunt pentru tarozi care pot fileta gauri strapunse , dar despre tarozi pentru gauri infundate nu discutam ? Scuze pentru offtopic , dar e important subiectul cu filetarea . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Este, dar nu pe un topic al unui amplificator. Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Ma refer la un magazin de specialitate, unde sa ai garantia calitatii si ca gasesti en gross. La Rocast Link spre comentariu
R2R Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Este, dar nu pe un topic al unui amplificator. care topic? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Postarile astea erau pe topicul amplificatorului meu LOW-END. Link spre comentariu
R2R Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 deci s-a rezolvat... Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Mai nou am observat ca nu se mai folosesc suruburi M3, tarozi, bla, bla, bla.....in radiatoarele din aluminiu. Acum se insurubeaza in aluminiu chiplinguri.... inginerii destepti si-au dat seama ca e prea multa tehnologie si se pierde mult timp.. O gaura simpla si bang cu chiplingu'....strans la cuplu si aia e! Editat Decembrie 21, 2016 de mac01 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 eu le nituiesc pur si simplu. nu e o tragedie sa dai un nit din Aluminiu jos. Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Pt gauri infundate (in AL) am polizat varful unui tarod. Se da gaura cu freza, se intra cu tarod normal pana la adancimea impusa -3mm, apoi se continua cu mare atentie cu tarodul fara varf. Treaba grea, poate da erori catastrofale, nu mai fac. Prefer sa cumpar fete gata prelucrate de la italieni. Am inteles ca daca vrei, iti dau ei gaurile filetate la ce cote le ceri (contra cost suplimentar). Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Pt gauri infundate (in AL) am polizat varful unui tarod. Multumesc pentru pont ! Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Pt ca adesea astfel de gauri sunt pt. fete de aparate, iar placile de aluminiu gros sunt scumpe, repet atentionarea - orice eroare distruge placa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum