Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie cu aer cald lipit/dezlipit

Vizitator mirelmirel11

Postări Recomandate

Vizitator mirelmirel11

Buna , vreau sa imi iau o statie cu aer cald pentru lipit si dezlipit , buget 500lei , m-am gandit la un gordak 952 ce ziceti ? este buna ? duce ? ceva pareri, vreau ceva de durata! Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

4

• dan cod

3

• Florinel TV

2

• cornel1962

1

Mi-am luat si eu una de cateva luni, este OK, dar nu o folosesc decat in anumite cazuri. La 350lei, sunt foarte multumit de ea!

...despre durata, ramane de vazut !!!

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Gordak 952A este bunicica , se maninca varfurile la letcon mai repede dar in rest este ok, eu am ZD912 din 2006 si merge perfect si astazi letconul lam schimbat o singura data dar varful este ok si acum dar este mai scumpa trece de 500ron ZD912 , gordack merita banii la pretul ei

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Daca tot discutam despre aer cald ... Eu am o statie Gordak 850. Ma descurc binisor cu ea mai ales ca nu o folosesc zilnic. Totusi ma gandeam sa mai iau una cu afisaj de preferat fara letcon, doar aer cald. Oare sa iau tot una de asta ieftina gen Gordak sau sa fac un efort pentru una profi ? Este diferenta mare intre una ieftina si una de firma ( Weller , JBC, etc) ?

Link spre comentariu

Eu folosesc Weller WMD3sau WMD1 cu HAP1 zi de zi.Am folosit si Gordak 952A si altele din felul asta.Prima care am avut-o cu aer cald in urma cu multi ani(abia auzisem de asa ceva)era tot gen Gordak dar alta lucratura decat cele de acum.I dicator digital la temperatura si analog la debit ,fara letcon.Am dat atunci o gramada de bani pe ea. Am avut si ZD9XX cu aer cald si letcon cu doua dispalye lcd dar aia nu mi-a placut.Nu avea debitul de aer reglabil.Totusi dupa mine e prea mare diferenta de pret intre un 952A si weller.Mult prea mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări