Sharky Postat Februarie 12, 2017 Partajează Postat Februarie 12, 2017 Domnilor, pe asta cu mersul subturat o stiu si eu destul Cand omul nu stie ce are e clar, scoate placa cu mersul subturat. Link spre comentariu
marius75 Postat Februarie 12, 2017 Partajează Postat Februarie 12, 2017 Nu a fost de la injectoare, este o iluzie. De vina e computerul masinii, care de ciuda ca se face asa multa economie de carburant si noxele nu ajung a valoarea stabilita (din cauza mersului subturat) a decis sa trimita surplusul de benzina in ulei, ca sa invete soferul sa mai faca ecomonie. N-ar fi asta prima dovada ca inteligenta artificiala ne vrea raul. 1 Link spre comentariu
turcu_dan Postat Februarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2017 (editat) Dupa aproape 8 ore si jumatate de functionare, 163Km, (din care 120 numai in oras) nivelul de ulei a mai scazut cca 1-2mm pe joja, masurat in aceleasi conditii. Dimineata/pe loc drept in garaj. Masina a fost condusa in oras numai pe modul sport, iar inafara pe drive, consumul in oras a crescut de la 9.5 la 10.6l. In oras si ruland pe modul sport, masina reuseste sa ajunga la temperatura optima de functionare, totusi acum au mai crescut si temperaturile din timpul zilei ..... In concluzie, nivelul de ulei nu a mai crescut, deocamdata...... Nu s-a intervenit la absolut nimic, doar atat ca se conduce pe modul sport in oras. Daca nu se schimba nimic, o sa revin cu pareri cand ajunge la 1000km. https://postimg.org/image/pmgnpjsq7/ Editat Februarie 12, 2017 de turcu_dan Link spre comentariu
turcu_dan Postat Aprilie 15, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Salutare, revin cu un mic update. Se pare ca lucrurile au intrat in normal. Dupa aproximativ 1100km din care 70% in oras nivelul de ulei nu a mai crescut, din contra, a scazut pana la jumatatea intervalului de pe joja si s-a stabilizat acolo, dupa cum se poate observa si in poze. La rece uleiul este mai vascos, cand scoti joja, exista o picatura de ulei care se tine de varful ei, comparativ cu luniile trecute cand acea picatura cadea imediat dupa scoaterea jojei din cauza dilutiei cu benzina. Masina este condus in oras pe modul sport si inafara pe drive. Va multumesc pentru indicatii si sfaturi. Sarbatori fericite! ( https://postimg.org/image/rl5dftibh/ ) 2 Link spre comentariu
Liviu-tsi Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 (editat) Salut. Mai creste nivelul de ulei?Am aceeas problema. Acum un an, am schimbat pompa de inalta. Toate bune pana in iarna asta, cand am din nou benzina in ulei.Motor 1.2 tsi,2010. Editat Ianuarie 25, 2020 de Liviu-tsi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum