Vizitator Postat Aprilie 30, 2007 Partajează Postat Aprilie 30, 2007 Sal, am 4 buc eminence Kappa 15 LF,ce proiecte imi recomandati pt ele? http://www.eminence.com/proaudio_speake ... B_CAT_ID=2 Vreau sa bag 2 dif-uri pe cutie, ma gindeam la o cutie,ceva gen Electrovoice MTL2 (1/2 din MTL4A) Orice parere,desen,idee este bine venita. :smt006 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 Nimeni, nici o idee? :prayer: Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 Sal, am 4 buc eminence Kappa 15 LF,ce proiecte imi recomandati pt ele?Difuzoare Kappa 15 le-am utilzat mai de mult in doua incinte de genul celor din imaginea atasata mai jos (varianta cu difuzoare de 15 inch). Un proiect in acest sens este redat mai jos cu observatia ca trebuie sa micsorezi volumul incintei cu circa 18%. Pt eventuale nelamuriri sau conceperea unui altfel de proiect (incinta pe 2 sau 3 caii cu filtre pasive aferente) poti sa-mi trimiti un MP.NUMAI BINE Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 Ei, ceva de genul asta am eu acum facut,suna destul de bine dar as vrea un model ceva cum au fost seria MTL de la Electrovoice (difuzoare puse magnet in magnet) ca sa ma exprim asa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum