MifTy Postat Septembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2007 da (am luat pinoutul pop-portului de pe pinouts.ru)... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 incearca sa pui o dioda ca in foto cabledku2.gif.nu am nici un model similar sa incerc acum.editam "avut" un dku-5.L-am desfacut sa vad ce are intre pinii 2 si 3 ca masuram si parea o dioda dar in sens invers cand conducea ca 2-3 diode inseriate cand nu.Era un integrat smd dar nemarcat,pe cealalta parte era scris un simbol ca un triunghi apoi 524NAC asta nu stiu ce e din pacate.partea de schema cu el o atasez mai jos,poate te ajuta cu ceva. Link spre comentariu
one Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Cablul DKU2 este cablu USB-USB, iar CA42, cel recomandat pentru Nokia3220, este cablu USB-serial, deci nu se poate face vreo analogie intre ele. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 E posibil ca indiferent de usb sau serial telefonului sa-i fie necesar activarea comunicatiei.si daca telefunul lucreaza pe nivele de 3,3v nu prea merge cu ma232 ci cu max 3232 Link spre comentariu
one Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 In orice caz, trebuie un driver si cablul nu are cum sa mearga chiar daca circuitul e corect. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 nu ai inteles cred.nu vrea sa foloseasca dku-5 ci doar max232 conectat pe serial la telefon deci nu are nevoie de nici un driver. Link spre comentariu
one Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 incearca sa pui o dioda ca in foto cabledku2.gif.nu am nici un model similar sa incerc acum.Intrucat ai vorbit despre cablul DKU2, am spus ca nu are rost sa faci paralelisme intre DKU2 si cablul pentru Nokia3220, indiferent ca e serial sau USB. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 In orice caz, trebuie un driver si cablul nu are cum sa mearga chiar daca circuitul e corect.Cu asta la ce te refereai? Link spre comentariu
one Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 La asta: E posibil ca indiferent de usb sau serial telefonului sa-i fie necesar activarea comunicatiei. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 in ce polemici intram.voiam sa spun ca poate nu conteaza ce tip de comunicatie stie telefonul,indiferent ca o fi seriala sau usb cumva ar trebui sa detecteze daca e conectat cu ceva si apoi se poate comunica.si cum am mai spus am desfacut un cablu dku-5 si pe langa pl2303 mai avea un integrat ce avea legatura cu 3,3volti si ACI (accesory interface).poate avea asta pentru unele telefoane nu special pt 3220 dar asta nu am de unde sti momentan.ia incearca tu si fa un scurt la un telefon in loc de dioda respectiva si vei vedea ca trece pe casti.uite de exemplu conexiunile din cablul dku-5.GND nu se vede pe partea asta e lipit pe cealalta parte firul.tocmai am verificat dar interfata mea e cu max3232.doar tx rx si gnd si cu mobimb s-a conectat in 2-3 secunde. Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2007 înseamnă că nu folosesc integratul care trebuie!!!! :axe: Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 posibil,momentan nu mai stiu pe unde e cea cu max232 sa incerc si cu ea.dar sigur merge doar cu tx rx si gnd. Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 salutare.as dori sa stiu si eu configuratia pinilor unui cablu dku-5. se poate transorma un cablu de la nokia-usb care se leaga la calc in asa ceva?multumesc anticipat, adrian. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 la cat costa un cablu de date nu cred ca se merita atata truda. In fine, gasesti tot ce iti trebuie aici: http://www.pinouts.ru :yawinkle: Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 15, 2008 Autor Partajează Postat Martie 15, 2008 nu chiar, mihai!!!am primit cablul ?la, cu mufe albastre, dar evident nu e original nokia, ?i uneori mobilul nu-l accept?!!!?i de-aici, draci, pomeniri de sfin?i, mai ales când m? gr?besc, sau n-am chef de bag-o/scoate-o de vre-o 5-6 ori!!!mufa, mah, nu ce crede?i voi!!! :weedman: ... cred c? rezolv treaba pur ?i simplu cump?rându-mi alt molecular!!!l-am ?i ales!!! :snakeman: (nu, nu e digimobilul ?la, io am abonament pe orange pe 3220...) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum