Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Suntem condusi de o ceata de vanatori ?

Postări Recomandate

Am auzit la televizor ca 75% din parlamentari sunt vanatori si de asta au dat legi favorabile celor care se ocupa cu astfel de cruzimi. Multi din cei care au fost in functii de conducere (Dej, Ceasca, Adrian Nastase, ...) se indeledniceau cu acest "sport". Oare au ajuns pe functii de conducere tocmai din cauza agresivitatii intrinseci, sau au devenit vanatori luandu-se unii dupa ceilalti ? De ce alesii nu au ocupatii mai intelectuale ? Sau macar sa sara cu parasuta (sa scapam de ei - unde nu da Domnul !), sa zboare cu planorul, sa construiasca galene si radiouri cu lampi. Ar fi bine si daca ar avea mania sa se bage la reglaje prin miezurile de la bobinele de FI de la radio, sa mestereasca la ele pana dau in balbaiala, cand se plictisesc la Parlament.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Domnule VAX, s-a dat Udrea cu parasuta, dar tot degeaba !

Cred ca la noi este prea mare plictiseala, si de aceea apar tot felul de "insi" cu tot felul de comentarii "democratice" si pestrite.

Mai bine uitati-va la ce se intampla in lume : Turcia, Germania, Elvetia, mai nou si Grecia acum pe seara, si sa mai vedem ce mai apare.........

Vi se pare ca in Romania este prea multa liniste si compensati cu tot felul de idei "intelectuale" ?

Inca cateva procente (in minus la alegerile de la anul) pentru Proasta de Merkel, ca Hollande a inteles deja, si a renuntat, ca a fost un prost bagandu-se sub fusta nemtoaicei din fosta RDG.

Editat de cristiand02
Link spre comentariu

Nu e o coincidenta ca majoritatea smecherilor sunt vanatori.Cauzele sunt doua:

in primul rand vanatoarea arata felul omului:rabdarea , lipsa de emotii umane si dorinta de dominare.Sunt persoane reci, calculate , dar care nu calca pe cadavre, ci fac sorici , seu si trofee din ele.

a doua...vanatoarea se practica in grup, este un obicei social , la fel si politica.In politica nu intri de unul singur, te iei cu altii(la furat).

In plus este ierarhica.Sunt gonaci, caini si vanatori....fiecare are rolul lui.Toti pleaca de la rolul de caini , apoi devin gonaci si spera sa devina vanatori intr-o zi.

Prada, vanatul ...sunt doar niste trofee de pus in cui.Cand castiga alegerile noi suntem vanatul...si trofeele care vor atarna in cui.

Ei vor imparti soriciul, seul, pieile, muschiul, ficatii...in mod ritual in grup si se vor bucura de atingerea fina a pieilor sau blanilor in particular...in special nevestele lor.

Link spre comentariu

foarte interesante cam toate posturile tale VAX. dar raspunde sincer. ai vrea sa fi condus de ciobani ? pescari ? sau de vanatori ? ce era Trex?

esti foarte suparat pe Romania...eu nu.

un sfat: nu te mai uita la televizor.nu o sa vezi decat oameni care profita de creduli sa aiba un job.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Pai daca atat ii duce mintea, ce-ati vrea sa aiba ca hobby? Opera, muzica clasica, sa colectioneze sticla de Murano?!

Plus ca multi dintre ei(majoritatea "dreptaci"...) se cred mici feudali(!), asta pana ii inhata procurorii si-i pun la adapost, in temnita!

http://www.evz.ro/florin-secureanu-cercetat-de-dna-intr-un-dosar-cu-dan-diaconescu.html

Avea omu` şi sabie, şi fascie, si penaţi...aterizat direct din secolul XV!

De ăştia, ce să mai zicem, se pot angaja direct la circ, au deja costumaţia necesară:

http://www.romaniaregala.ro/jurnal/150-de-ani-de-diplomatie-regala/

Editat de Spitfire
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări