Vizitator taylor_green Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Va salut, ma scuzati daca am postat gresit dar nu am gasit alt topic.O scurta intrebare, ce sanse am sa identific piesa incercuita din poza ?https://s30.postimg.org/x92c4304x/IMG_0751.jpg Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Poza este cam neclara pt a putea discuta mai detaliat despre piesa dar pare a fi o perla de ferita folosita pt filtrarea alimentarii. Ceva detalii despre provenienta placii??? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Dupa poza pare a fi o bobina smd , si daca sa ars atunci 100% mai ere ceva in scurt Link spre comentariu
Vizitator nedelcuflorin1 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Poate sa ma ajute cineva cu aceasta piesa? Are acest cod scris T34K Ce este si de unde o pot achizitiona. Moderator: Pune și o poză clară și de aproape cu componenta, e mai ușor de identificat așa. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Când trebuie să fotografiați componente foarte mici de aproape, căutați o lupă (lentilă convergentă) și puneți-o în fața camerei telefonului mobil sau chiar a aparatului foto ce nu are funcție Macro. Aveți grijă să fie lumină destul de puternică, dar nu exagerat (nu folosiți blitz-ul) astfel ca imaginea să fie clară și bine conturată. Aveți aici exemple de lentile Macro utilizate în mod curent de mine, sunt recuperate din camere foto vechi sau camere Web defecte. Fotografia cu cea mai mărită imagine e făcută cu lentila de cameră Web (cea mică) și cealaltă cu cea medie (cameră foto ieftină). Telefonul folosit pentru aceste imagini este un Allwiew ordinar de la Digi, cu un telefon mai bun pot ieși poze superbe..... Link spre comentariu
iuli09 Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 Ma poate ajuta cineva cu o fisa tehnica pentru acest stabilizator de tensiune ? RD3123V Multumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum