nicugurita Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Buna ziua! Imaginea este corecta pe o banda de 5 cm in lartea superioara a ecranulul , in rest afiseaza dubluri de parca ar fi desincrnizare pe verticale la tv-urile cu tub! Posibil palel defect , dar atasez cateva poze , poate cineva a avut o rezolvare ! Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 SE INTRERUP TRASEELE SPRE PANEL - CKV1, CKV2, CKVB1, STVP, CKVB2 . Link spre comentariu
nicugurita Postat Decembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Am intrerupt traseele si a mers ! Multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Nu'i tocmai ortodoxa , da' ... Link spre comentariu
nicugurita Postat Decembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Cat rezista? Apar alte defecte de display peste un timp? Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Asta , vom vedea ... in timp. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Cum se numeste acest panel? Link spre comentariu
stefank Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 la un display LTJ400HM05-J ,t-con S100FAPC2LV0.3 am aplicat si eu metoda asta dar s-a rezolvat partial defectul , sfertul superior nu s-a rezolvat , eliminand banda pfc_left acea portiune prezinta simptomul in continuare iar pe banda pfc_right nu am gasit semnalele date de dl. leoncris Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum