Vizitator djcretzu Postat Aprilie 29, 2007 Partajează Postat Aprilie 29, 2007 sal 2 all.am si eu doua difuri de 18 fara actibilduri pe spate si nu stiu ce fel de incinte sa le fac.nu vreau sa le fac subb-uri pt ca am nevoie sa imi rede si ceva voce si as vrea sa le fac cat mai mici.din cate stiu ar fi difuri pro din seria MARK V.ar putea cineva sa imi spuna ce vol de aer ar trebui sa aiba incintele? Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Aprilie 29, 2007 Partajează Postat Aprilie 29, 2007 de la un difuzor de 18inch nu vei obtine in veci medii :rolleyes: :smt003 Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Aprilie 29, 2007 Partajează Postat Aprilie 29, 2007 difurile de 18" , cam toate, nu urca peste 400hz. nu sunt pt medii, nici macar pt kick, desi sunt unele incinte care accentueaza kickul. tu din acel 18" vei obtine subbas . daca nu vrei un bas asa adanc... fa incinta de vreo 140 litri, acordat la 50hz. PS: abtipilduri si nu actipilduri Link spre comentariu
indrei Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 poi si io am 2 difuzoare SAL spa 4050 ... tot de 18" miam proiectat 1 incinta de 140 L am ascultat si io sfaturi sper sa mearga cat de cat... Amele is difuzoare cu membrana KICK nuj atale cum is nu ai specificat ;) Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 difurile de 18" , cam toate, nu urca peste 400hz. nu sunt pt medii, nici macar pt kick, desi sunt unele incinte care accentueaza kickul.Cum sa nu aiba kick? Ia vezi wn18 ce kick are. Si exemple mai is, stai linistit, ca au kick alea si de 18, diferenta e ca nu impresioneaza urechea ca n-are si fr. medii atasate la kickul ala.Unu de 15 sau de 12" e capabil si are din filtre cale libera sa scoata si mediile, de aia par tranzientele asa violente.indrei: spa4050 e de 15", nu de 18", iar spa-ul de 18" nu ti-l recomand, da un bas f lenes. :toimonster: Cu o mica diferenta iei hp18w care ii da clasa. Link spre comentariu
indrei Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 sherky....eu am luat alea la promotie... 900 de mii am dat pe 1.. nu stiu cat face ala de care zici u hp18w... da peste tot aam auzit deel ;) ... chiar asa de bun e? Link spre comentariu
adircf Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 la banii respectivi... da Link spre comentariu
indrei Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 imi puteti posta ceva imagini sau...sa imi dati lincu sa vad si io difurile alea k io numa numi dau seama unde sa caut am cautat pa google si nu am gasit ... Multumesc Link spre comentariu
radue Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 http://www.paacoustic.com/pdf/IMF-SERIES/HP-18W-15S.pdf Link spre comentariu
Vizitator djcretzu Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 tin sa va anunt ca are un raspuns foarte bun ,pt un dif de 18'',la medii si inca o data precizez ca este pro.are schelet de dur-aluminu.dac ar putea cineva sa imi spuna cam cati litrii mi-ar trebui sa le folosesc la rasp cum imi trebuie mie as ramane indatorat.precizez ca le folosesc la sonorizari cu muzicanti Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 fa la plezneala o incinta de 150L acordata la 40Hz.Multe difuri de 18" scot medii, putine suna cum trebuie.Ar fi mai indicat sa faci subwoofere din ele. Link spre comentariu
radue Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 Pe 2 cai nu prea ai cu ce sa o faci...Dar in schimb ar merge destul de bine pe 3 cai.Incinta de 150 L, acordata la 45 Hz, cu un driver/tweeter ( dar sa fie capabil si de spl, nu dinala cu sensibilitatea la 1 w de 90 dB ) si un dif de 10" de medii.Pune daca poti si niste poze cu difuzorul. Link spre comentariu
Vizitator djcretzu Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 momentan nu pot sa pun nici o poza.dar tin sa precizez,poate nu am spus ca vreau sa fac o incinta de bass cu un singur dif.adica cu cel de 18''.din incinta respectiva pleaca un stativ pe care vine un satelit.deci incinta de bass trebuie sa completezece nu da satelitul.diful de 18''are un rasp placut si la frecventele din voce,de aceea vreau sa il folosesc.oricum multumesc la toti cei care au vrut sa ma ajute :prayer: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum