Vizitator dany_dani Postat Aprilie 29, 2007 Partajează Postat Aprilie 29, 2007 sal :smt006 sunt nou pe aici...am si eu doua amplificatoare de la electromures....ma gandeam k poate mati ajuta cumva k sa le modifik puterea ..eu as vrea cam 100 watt....eventual as vrea sa le dau la schimb....cele doua pe una de putere mai mare......10x Link spre comentariu
Vizitator dany_dani Postat Aprilie 29, 2007 Partajează Postat Aprilie 29, 2007 asta e amplitunerul..functional...radioul trebuie tras in banda.....la a 350.......si cele doua boxe pe care le detin Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Aprilie 29, 2007 Partajează Postat Aprilie 29, 2007 salut. Pentru a mari puterea celor doua amplificatoare trebuie sa faci muuulte modificari in ele; mai exact, trebuie sa schimbi aproape tot-configuratia etajelor finale si, ce-i mai important, surasa de alimentare, pentru ca nu cred ca poate debita puterea necesara pentru 2 amplificatoare de 100w...Sfatul meu este sa-ti alegi o schema de amplificator de pe forum/internet si sa o construiesti.Toate cele bune. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 29, 2007 Partajează Postat Aprilie 29, 2007 A350 e facuta de Electronica Industriala Bucuresti, Delia e facuta de Electromures. Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 29, 2007 Partajează Postat Aprilie 29, 2007 Sa ma bag si eu in ciorba: Mai bine lasi A350-ul asa cum e si il vinzi, apoi iti faci niste module cu LM3886 in paralel/bridge si scapi de "belea" Link spre comentariu
Vizitator dany_dani Postat Aprilie 29, 2007 Partajează Postat Aprilie 29, 2007 ...dar care ar fi mai bun din cele doua amplificatoare?????...care mar putea ajuta cu o schema simpla.ieftina...si desigur pe care sa o pot face eu:">...ms mult baieti Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 30, 2007 Partajează Postat Aprilie 30, 2007 A350 fiindca are traf mai puternic, alimentare separata pe fiecare canal si preuri si radiator mai mare. Preul de doza magnetica il poti folosi ptr microfon dinamic. Partile slabe sint putometri si comutatoarele.Parerea mea... :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator dany_dani Postat Aprilie 30, 2007 Partajează Postat Aprilie 30, 2007 mam hotarat...o scot pe delia la vanzare:P...acum alta mare intrebare: dak mias cumpara un modul 2X100w sau las face,ce as putea folosi din a350??10x Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 30, 2007 Partajează Postat Aprilie 30, 2007 Traful :smt003 Daca iti faci cu 7294 sau 3886, iti vand eu un traf, numai sa nu strici A350-ul (ca de vandut nu vrei sa-l vinzi :smt088 ) Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 30, 2007 Partajează Postat Aprilie 30, 2007 Pai depinde de ce modul vorbesti, ca sint mai multe si diferite. Ptr unele ar trebui schimbat si trafo cu condensatorii, ptr altele (cele cu integrate in punte) s-ar putea sa folosesti cam tot ce ai in statie acuma. Depinde de tine la ce te hotarasti si ce boxe ai. Link spre comentariu
Vizitator dany_dani Postat Aprilie 30, 2007 Partajează Postat Aprilie 30, 2007 boxele sunt astea...as vrea sa folosesc cam tot ce e in statie....imi poti spune de unde as putea lua un kit sau o schema ceva.ms http://www.clatronic.com/viashopen/stor ... duktID=515[/url] Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 30, 2007 Partajează Postat Aprilie 30, 2007 Deci boxele se lauda cu 180W sinus pe 8Ohmi:http://www.clatronic.com/viashopen/storefront/start.asp? S-ar putea sa mearga ce ai in ea acum (ca parte de alimentare zic) la un final cu TDA7294 in punte, cine a lucrat mai mult cu ele poate sa-ti dea detalii, personal nu ma atrag aceste c.i. Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 30, 2007 Partajează Postat Aprilie 30, 2007 dany_dani vezi ca sunt in aceasta sectiune 2 topicuri cu muuulte pagini. Unul tine de kituri facute cu LM3886 iar altul cu TDA7294 (astea cu 7294 sunt mai multe). Am propus mai demult sa fie facute sticky-uri, ca sa nu mai apara intrebari de genul asta mereu, insa nu "s-a aprobat" asa ca iti urez spor la cautat :smt001 Link spre comentariu
Vizitator dany_dani Postat Aprilie 30, 2007 Partajează Postat Aprilie 30, 2007 http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=149 dak as cumpara asta...ar merge cu ce e in interiorul a350???? sunt cam afon cu electronik tre sa ma intelegeti:)) Link spre comentariu
Vizitator dany_dani Postat Aprilie 30, 2007 Partajează Postat Aprilie 30, 2007 http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=149 dak as cumpara asta...ar merge cu ce e in interiorul a350???? sunt cam afon cu electronik tre sa ma intelegeti:)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum