Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificatoare_electromures

Vizitator dany_dani

Postări Recomandate

Vizitator dany_dani

sal :smt006 sunt nou pe aici...am si eu doua amplificatoare de la electromures....ma gandeam k poate mati ajuta cumva k sa le modifik puterea ..eu as vrea cam 100 watt....eventual as vrea sa le dau la schimb....cele doua pe una de putere mai mare......10x

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

6

• Blind

5

• Palade Vlad

1

• alex mm

1

Top autori în acest subiect

salut. Pentru a mari puterea celor doua amplificatoare trebuie sa faci muuulte modificari in ele; mai exact, trebuie sa schimbi aproape tot-configuratia etajelor finale si, ce-i mai important, surasa de alimentare, pentru ca nu cred ca poate debita puterea necesara pentru 2 amplificatoare de 100w...Sfatul meu este sa-ti alegi o schema de amplificator de pe forum/internet si sa o construiesti.Toate cele bune.

Link spre comentariu
Vizitator dany_dani

...dar care ar fi mai bun din cele doua amplificatoare?????...care mar putea ajuta cu o schema simpla.ieftina...si desigur pe care sa o pot face eu:">...ms mult baieti

Link spre comentariu

A350 fiindca are traf mai puternic, alimentare separata pe fiecare canal si preuri si radiator mai mare. Preul de doza magnetica il poti folosi ptr microfon dinamic. Partile slabe sint putometri si comutatoarele.Parerea mea... :yawinkle:

Link spre comentariu

Pai depinde de ce modul vorbesti, ca sint mai multe si diferite. Ptr unele ar trebui schimbat si trafo cu condensatorii, ptr altele (cele cu integrate in punte) s-ar putea sa folosesti cam tot ce ai in statie acuma. Depinde de tine la ce te hotarasti si ce boxe ai.

Link spre comentariu
dany_dani vezi ca sunt in aceasta sectiune 2 topicuri cu muuulte pagini. Unul tine de kituri facute cu LM3886 iar altul cu TDA7294 (astea cu 7294 sunt mai multe). Am propus mai demult sa fie facute sticky-uri, ca sa nu mai apara intrebari de genul asta mereu, insa nu "s-a aprobat" asa ca iti urez spor la cautat :smt001
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări