gaguady Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 (editat) Am o placa de comanda de la aceasta centrala la reparat, careia in loc sa i se schimbe cu altul nou, i s-a anulat termosiguranta de pe primarul trafului, si logic ca acuma primarul s-a topit. Ma poate ajuta cumva, cineva, si pe mine cu un traf? Are in sec1: 21v+21v cu mediana la 0,21A si sec2: 180v la 5mA. Atasez si o foto. Multumesc anticipat.Banuiesc ca pt sec1, nu ar fi o problema daca as punde un 2x24v, dar sec2 e problema mare, caci pe piata nu gasesc nimik. Editat Decembrie 18, 2016 de gaguady Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 (editat) Gasesti reprezentanta la Immergas la noi in tara https://www.prompt-service.ro/piese-schimb-centrale-termice?gclid=CLeU-O62_dACFZUYGwodP04Beg . Suna la ei si vezi daca au traful ca piesa de schimb. Daca nu rezolvi poti apela la un bobinator....sau....https://www.olx.ro/oferte/q-placa-immergas/ Editat Decembrie 18, 2016 de mac01 Link spre comentariu
kinderu56 Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 cred ca numai la comanda sa il faci Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Am colaborat cu cei de la prompt-service. Niste baieti de nota 10. Sigur nu au transformatorul separat ca piesa de schimb. Livreaza placa cu totul. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 (editat) Si eu am colaborat cu ei....foarte de treaba personalul de acolo. Sa sune si sa puna o intrebare...poate are vreo placa arsa cu procesorul busit, etc.....si se pot lipsi de transformatorul de pe ea. Nu-l costa nimic o intrebare.... plus ca nu stii niciodata de unde sare iepurele. Am observat ca mai toate placile au acelasi tip de transformator....poate gaseste vreun transformator identic si la tensiuni. Editat Decembrie 18, 2016 de mac01 Link spre comentariu
gaguady Postat Decembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2016 (editat) Mltumesc mult. O sa sun sa intreb luni. Am gasit ceva pe net de la cineva din timis o placa DIMS09-IM01, iar in sec1 este 2x24v, dar in sec2 nu prea se descifreaza ce tens este. Atasez o foto poate a avut cineva asa ceva si poate imi zice ce tens este scrisa pe eticheta in sec2 si poate daca ar functiona, caci nu prea cred ca e 180v. Editat Decembrie 18, 2016 de gaguady Link spre comentariu
giliman66 Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Este 180 V, 5 mA. Detalii pe pm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum