ctl_tec Postat Decembrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2016 A fost la pachet si a trebuit sa o iau. Daca o dau bine , daca nu si mai bine Ideea e ca nu mai am spatiu :( Dar poate sa stea acolo pana o sa gasesc o masina de rectificat plan. Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 In acest caz e de inteles,deci posteza anuntul pe cat mai multe site-uri unde ai sanse sa o vinzi...banii trebuie sa circule..!(am vrut sa spun ca nu trebuie blocati in investitii care nu aduc profit)...cu cat mai repede faci treaba asta....cu atat mai bine! Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Frumoase utilaj,eu in uzina aveam in dispozitie sn320,sn400 si carusele si borvere. Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Bune utilaje. Respect pentru pasiune si curaj... Nu vinde nimic... ai sa vezi mai incolo si ai sa-mi dai dreptate... Treaba o sa mearga. Si eu am utilaje si nu am muncitori pentru ele. Ai sa inveti tu sa lucrezi pe ele daca nu ai comenzi mari. cu stima, Radu. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Bravo. intrebare indecent. cat a fost FNGJ? parca l-am vazut odata pe olx Link spre comentariu
ctl_tec Postat Ianuarie 15, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Multumesc pentru incurajari. Tos-ul nu a fost de vanzare pe olx. Nici nu era de vanzare , dar am insistat destul mult ca stiam ca nu mai gasesc masina ca asta. Pretul cred ca a fost mai mult decat decent.Dupa multe negocieri am ajuns la 12500 lei. Din ce am vazut , prin europa se vinde cu peste 8000 de euro. Chiar am gasit pe un site de companie romanesca care vinde utilaje si era una de prin `82 tot cu afisaj de cote 8800 euro+TVA. Link spre comentariu
eugen ciobanu Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Salut. Ai scos-o la vanzare sau deja s-a dat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum