Vizitator olteanka Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Buna ziua! Am un televizor TV Teletech LED 23914 defect si nu stiu exact cum as putea rezolva problema sau cat m-ar costa exact sa-l repar. Atasez niste poze informative, pot reveni cu orice detalii v-ar putea ajuta sa identificati problema. Multumesc frumos! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 (editat) ...am avut ceva asemanator la un samsung,...problema a fost la una din benzile dintre T-con si drivere panel ! http://www.elforum.info/topic/109430-samsung-ue40d5500-dubleaza-imaginea/ Editat Decembrie 17, 2016 de cornel1962 Link spre comentariu
Vizitator olteanka Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Intre timp gasisem si eu ceva de genul asta... Tv-ul meu are doar o singura banda care se duce la display, am umblat pe acolo dar nici o schimbare. Ce-i drept nu am bagat nimic pe acolo care sa preseze dar voi incerca in seara asta sa vad daca merge. Precizez ca daca scot banda aceasta, display-ul ramane aprins si nu palpaie nimic, deci ma gandesc ca e ori de la banda respectiva ori de la T-con ? Multumesc pt. raspuns! Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 display defect 100% Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 mai mult ca sigur umezeala pe lvds,oxidat.trebuie desfacut panelul de verificat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum