Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplifcator 7.1

Elef

Postări Recomandate

Ar fi bine sa rezolvi protectia aia..desi rezolvarea s-ar putea sa te coste o gramada de finali arsi..

Atata timp cat nu fac un scurt pe iesire nu am probleme.Merge de vreo 2 luni fara sa imi faca probleme.
Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Elef

16

• Blind

3

• Dr.L

3

• Ciprian Alexandrescu

3

Top autori în acest subiect

E doar RS232.Sursa auxiliara de 5V o folosesc ca sa alimentez partea de comanda.La radiator nu prea am ce sa fac fiindca nu prea mai am loc prin cutia actuala.Si momentan nu am de gand sa o schimb.Asa ca o sa incerc sa pun 2 ventilatoare si sa nu exagerez cu volumul.Pentru preturi uita-te la capodimonte.Pentru egalizorul tau poti folosi TDA7317 daca te multumeste si scapi din 4 circuite.Ca o paranteza in statia pe care o folsesc in momentul asta(evident pana o termin pe asta noua) am folosit 2xTDA7429 + 2XRTDA7317( are 4 canale)Sau poti pune in egalizor AD5206 care are 6 potentiometre fata de 2 cate are AD5242.

Ai comanda IR cu TDA7317 facuta deja? (1 circuit sau 2 circuite pentru mai multe benzi) Pe mine ma intereseaza mai mult softul, ca acolo nu ma descurc eu!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări