Marian Iftode Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Buna Seara! Am primit de la un prieten pentru demolare(spunea el) un tv color Sanyo model CE14AT3-E cu tipul de sasiu EC7-C si pe care nu vreau sa-l demolez din mai multe motive.Am schema lui,dar defectele sale sant acelea ca in zona celulei de IR si in zona procesorului prezinta fisuri la traseele respective(adica traseele sant desprinse datorita unor lipituri indelungate cu pistolul de lipit facute de altcineva).Intrbarea este: Cum si cu ce as putea reface traseele respective deoarece alte defecte nu are.Va multumesc! Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Eu curăț bine cu șmirghel de 400,apoi spăl cu izopropilic și refac traseele cu liță sau fire subțiri izolate. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Eu curăț bine cu șmirghel de 400,apoi spăl cu izopropilic și refac traseele cu liță sau fire subțiri izolate. Corect asa fac si eu , daca traseiele sunt aproape atunci le refac cu lita lipita de cablaj , daca sunt mai departate lipesc fire de la o piesa pina la ceilalta pe acel traseu sau pe acele traseie Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 (editat) Cureti extremitatile cu creion fibra de sticla apoi refaci traseele cu conductor de cupru emailat de 0,2-0,5mm depinde de grosimea traseelor initiale.Apoi, pe partea cu piese, la imbinare/la fisura, poti aplica o rasina epoxica gen poxipol pentru o mai buna fixare, eu asa procedez. Editat Decembrie 17, 2016 de cata82 Link spre comentariu
Marian Iftode Postat Decembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Buna ziua! Pentru traseele care nu au nici o legatura nicaieri cu altele gen pastila cum as putea rezolva problema? Va multumesc si va urez La Multi Ani! Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 "in zona celulei de IR si in zona procesorului " - pune o foto clara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum