Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV SANYO

Marian Iftode

Postări Recomandate

Buna Seara! Am primit de la un prieten pentru demolare(spunea el) un tv color Sanyo model CE14AT3-E cu tipul de sasiu EC7-C si pe care nu vreau sa-l demolez din mai multe motive.Am schema lui,dar defectele sale sant acelea ca in zona celulei de IR si in zona procesorului prezinta fisuri la traseele respective(adica traseele sant desprinse datorita unor lipituri indelungate cu pistolul de lipit facute de altcineva).Intrbarea este: Cum si cu ce as putea reface traseele respective deoarece alte defecte nu are.Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Iftode

2

• leoncris

1

• Florinel TV

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Eu curăț bine cu șmirghel de 400,apoi spăl cu izopropilic și refac traseele cu liță sau fire subțiri izolate.

Corect asa fac si eu , daca traseiele sunt aproape atunci le refac cu lita lipita de cablaj , daca sunt mai departate lipesc fire de la o piesa pina la ceilalta pe acel traseu sau pe acele traseie

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Cureti extremitatile cu creion fibra de sticla apoi refaci traseele cu conductor de cupru emailat de 0,2-0,5mm depinde de grosimea traseelor initiale.Apoi, pe partea cu piese, la imbinare/la fisura, poti aplica o rasina epoxica gen poxipol pentru o mai buna fixare, eu asa procedez.

Editat de cata82
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări