Florinel TV Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 (editat) Doar in aceste momente se da si bubu mare , cu intrebari de acest gen , la care nici noi nu stim ce inseamna asemenea intrebarii , dar sa intelegem ca noi nu vorbim limba lui Editat Decembrie 18, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
M.Adrian Postat Decembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Revin cu detalii, intr-adevar termistorul era vinovat. Termistorul vechi era un MZ72B9ROM, si cred ca a mai fost schimbat o data pentru ca lipiturile nu pareau facute din fabrica. Problema acum este ca in oras gasesc doar MZ72AL 9RM . Dupa fisele tehnice, astia par cam la fel, si cred ca il pot inlocui pe ala vechi cu mz72al 9rm, da mai bine va intreb pe voi inainte. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 ....schimba-l domnule linistit! Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 (editat) Asta'i ... Forumul Electronistilor ? Sau m'am ratacit ? Editat Decembrie 24, 2016 de leoncris Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum