ciuca paul Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Va salut. La acest sasiu am probleme cu sursa. Foloseste integr. ICE 1qs01,si problema consta in faptul ca nu este stabila in consum marit.Nu duce un bec de 75w sau fluctueaza la in functie de consumul liniilor.Este stabila la 135v dar nu este constanta. Am verificat in secundar reactia negativa ce comanda sursa cu tl431 si componentele aferente stabilizarii sursei dar la masurarea pieselor n-am gasit nimic suspect,am verificat si partea primara unde dealtfel cred ca aici este defectul dar n-am gasit nici aici vre-o piesa defecta. Banuiesc integratul dar nu am momentan sa-l inlocuiesc ar mai putea fi si altceva? Rog sugestii.... Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Rezistenta la masa a finalului sursa daca are nu-i cumva intinsa? Link spre comentariu
ciuca paul Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Este verificata .N-am verificat prin inlocuire cond. anodul tiristorului(cei de pe infasurarea primara) a choperului,dar in rest pe aparat dau bine.Zic ca problema ar fi tot din partea primara pentru ca tensiunile chiar daca sunt influentate de consum totusi nu depasesc valoarea corecta cand este ok.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum