Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips LCD tv 20pfl5522D/12 taste blocate

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!Acest tv are tastele blocate ,apare mesajul " verrouille" .Este in limba franceza.Si meniul e in limba franceza.As vrea sa deblochez si sa pun pe engleza daca se poate.Pin codul il stiu de la controlul parental.Dar nu stiu sa deblochez tastatura.Nu am telecomanda originala ci am un MFY si un Longer.Am vazut ca mai are pe telecomanda originala un buton Menu digital si un buton Menu.Dar cred ca la mine MFY stie doar butonul Menu.Orice ajutor e binevenit.

va multumesc!

Editat de attilaa0
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

3

• Sorin Schiriac

1

• FLORIN IORDACHE

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu e chiar asa de usor.

Nu e chiar asa de usor,dar nici greu nu pot sa zic ca e,mai ales care stie si putina limba straina. :scarpin

Totusi daca nu stiti alta limba,atunci folositi Google translate. Asa cu siguranta o sa rezolvati problema.

Daca nu stiit de unde sa-l chemati pe google translate,atunci dati un click aici : https://translate.google.ro/?hl=ro&tab=wT

O zi minunata incontinuare !!! Mult succes va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Va multumesc!Problema am rezolvat dar numai cu editarea dumpului 24c64.Nu am avut problema cu traducerea limbii dar degeaba am dat oprire la

optiunea blocare copii ca nu facea treaba.Puteam sa dau cautare la programe dar nu mergea de la taste doar din telecomanda .Dar acuma merg si tastele.

Oricum va multumesc!Si sper ca nu v-ati suparat cand am zis 'nu-i asa de usor".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări