attilaa0 Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 (editat) Buna ziua!Acest tv are tastele blocate ,apare mesajul " verrouille" .Este in limba franceza.Si meniul e in limba franceza.As vrea sa deblochez si sa pun pe engleza daca se poate.Pin codul il stiu de la controlul parental.Dar nu stiu sa deblochez tastatura.Nu am telecomanda originala ci am un MFY si un Longer.Am vazut ca mai are pe telecomanda originala un buton Menu digital si un buton Menu.Dar cred ca la mine MFY stie doar butonul Menu.Orice ajutor e binevenit. va multumesc! Editat Decembrie 16, 2016 de attilaa0 Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 prima data schimba limba,dupa care intri in meniul facilitati si optiunea blocare copii o dai pe oprit Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Nu e chiar asa de usor. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 (editat) Nu e chiar asa de usor. Nu e chiar asa de usor,dar nici greu nu pot sa zic ca e,mai ales care stie si putina limba straina. Totusi daca nu stiti alta limba,atunci folositi Google translate. Asa cu siguranta o sa rezolvati problema. Daca nu stiit de unde sa-l chemati pe google translate,atunci dati un click aici : https://translate.google.ro/?hl=ro&tab=wT O zi minunata incontinuare !!! Mult succes va doresc !!! Editat Decembrie 16, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Sau asa https://www.google.ro/search?q=google+traducere&oq=google+t&aqs=chrome.4.69i57j0l5.16003j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Va multumesc!Problema am rezolvat dar numai cu editarea dumpului 24c64.Nu am avut problema cu traducerea limbii dar degeaba am dat oprire la optiunea blocare copii ca nu facea treaba.Puteam sa dau cautare la programe dar nu mergea de la taste doar din telecomanda .Dar acuma merg si tastele. Oricum va multumesc!Si sper ca nu v-ati suparat cand am zis 'nu-i asa de usor". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum