Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema TV Daewoo 21V1NT

mesterel

Postări Recomandate

Sasiu CP185

Exista cumva un remediu pentru incalzirea exceziva a Tz final linii 2sd2499?

In urma intreruperii lui C417 originalul Q401 s-a facut cui.. am inlocuit C417, C404, Q401 TV functioneaza numai ca, Q401 se cam incalzeste..

Mentionez ca pe acest sasiu finalul linii vine fara radiator. Si daca as monta unul nu cred ca i-as lungi viata. TV nu cred sa functioneze 2 ore la cum se incalzeste 2499..

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mesterel

6

• FLORIN IORDACHE

3

• adydep

2

• bogdan_bogdan889

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acest 2sd2499 o fi vreo chinezarie . :scarpin

bogdan_bogdan889, on 15 Dec 2016 - 9:35 PM, said:

Poate 2499 nu e bun . Pune unul din recuperări.

Scuze,dar s-ar putea sa fi postat amandoi cam in acelasi timp.
Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Exact. Porcarie de D2499 Mivarom China. Am montat unul din recuperari ramane rece ca mortul. La cele china din 10 nu sunt 2 la fel.. rezistenta BE intre 40ohm si 53ohm..

De aruncat.

Va multumesc pt raspunsuri :aplauze

Comandă proastă în bază,driverul cu probleme...poate.Acolo merge și BU508 cu diodă și o rezistență de 33-39Ohm pe be.La o adică merge și KT838 .

Pe sasiu vine montata deja D403 care este OK problema a fost din calitatea tz china D2499.

S-a rezolvat, va multumesc!

Editat de mesterel
Link spre comentariu

Exact. Porcarie de D2499 Mivarom China.

De aruncat. Va multumesc pt raspunsuri :aplauze

Inseamna ca v-ati cumparat niste pocnitori de revelion....sa nu le aruncati pentru ca sunt bune de revelion...numai dati banii si pe petarde . :rade:

Eu char ma bucur ca v-am putut ajuta cu o mica informatie.

Va doresc de pe acum sarbatori fericite !!!

Link spre comentariu

Nu-i aruncați,mà refer la tranzistori.La diagonale de 37 merg fără probleme.Am luat de la Mivarom MD1803DX și la tv cu diag de 51-54 frigeau iar în 30-45 min se ardeau.La diagonale de 37 au mers fără probleme.

Link spre comentariu

Inseamna ca v-ati cumparat niste pocnitori de revelion....sa nu le aruncati pentru ca sunt bune de revelion...numai dati banii si pe petarde . :rade:

bine punctat :rade: acum intrebare.. oare reusesc sa le pacalesc rezistenta in vreun fel? Ia sa fac eu cateva teste sa vedem cat de frumos pocnesc..

Link spre comentariu

bine punctat :rade: acum intrebare.. oare reusesc sa le pacalesc rezistenta in vreun fel? Ia sa fac eu cateva teste sa vedem cat de frumos pocnesc..

Hei,acum si cu dvs. Eu unul v-am dat doar ideea de ce sunt bune,atat,eu nu va dau si ideea cum sa le busiti...de asta va descurcati singur. :d
Link spre comentariu

Nu-i aruncați,mà refer la tranzistori.La diagonale de 37 merg fără probleme.Am luat de la Mivarom MD1803DX și la tv cu diag de 51-54 frigeau iar în 30-45 min se ardeau.La diagonale de 37 au mers fără probleme.

Probabil aveti dreptate dar la felul in care se incalzeste.. din pct-ul meu de vedere slabe sanse sa reziste o saptamana chiar si la diagonala mai mica..

Eu char ma bucur ca v-am putut ajuta cu o mica informatie.

Va doresc de pe acum sarbatori fericite !!!

Va multumesc pt urari la fel tuturor!

Link spre comentariu

Zis si facut. Am montat un chinez, am inlocuit C401 47uf/50v problema persista.. se incalzeste.

Daca aveti alte sugestii va rog,

Sunt dispus la teste :)

Editat de mesterel
Link spre comentariu

Colegu ionel1959 a spus sa schimbi doar condul C401 , nu si tranzistorul chinez inapoi ca nu are cum sa mearga daca este stift , condul se schimba sa nu mai fie vreo problema in scurt timp

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări