Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pentium Dual Core D925 3GHz, 2GB DDR2 sau AMD Athlon 64 X2 5200B, 2.7GHz, 2GB DDR2, ATI Radeon 3100 DVI

loleksibolek

Postări Recomandate

Am nevoie de un calculator care sa fie folosit doar pt navigare pe internet si vizionare filme,probabil cu windows 7 ca sistem de operare.Am de ales intre

HP DC5850 SFF, AMD Athlon 64 X2 5200B, 2.7GHz, 2GB DDR2, 80GB, ATI Radeon 3100 DVI, DVD-ROM

si

HP DC7700 SFF, Intel Pentium Dual Core D925 3GHz, 2GB DDR2, 80GB, DVD-RW

Care din ele ar fi mai ok pt cerintele de mai sus?

Multumesc.

Editat de loleksibolek
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• loleksibolek

3

• fritz_vali

2

• George(sb)

1

Top autori în acest subiect

Daca e sa o iau direct, ambele sunt slabe chiar si pentru multimedia din prezent. Dar ca sa alegem raul cel mai mic.... HP DC5850 SFF, AMD Athlon 64 X2 5200B, 2.7GHz, 2GB DDR2, 80GB, ATI Radeon 3100 DVI, DVD-ROM e mai bun.

Sistemele brand sunt praf de regula. Nu poti face upgrade usor.

Editat de fritz_vali
Link spre comentariu

La filme(nu online) nu o sa fie nici o problema. Chiar am avut procesorul D925 mai de mult. Pe internet daca dai pe youtube la 720p o sa sacadeze nitel(peste rezolutia asta clar nu merge). Iar 2Gb ram e putin. Pentru o navigare lejera trebuie sa ai 3-4Gb ram (ddr2 in sus) si placa video cu memorii GDDR3 in sus ,dar se poate si pe GDDR2 dar sa aibe bus-ul de 128 biti ca sa fie in regula). Sper ca nu team incurcat.

Link spre comentariu

Nu,e ok.Nu ma intereseaza sa navighez ca fulgerul,nici sa vad filme la rezolutii mari.Pentru asta am ce-mi trebuie.Acum in locatia aia e un pentium 4 cu xp si 1G memorie DDR.n-ai ce vedea pe el ,merge pe muzica si niste jocuri.Asa ca iau laptopul sau tableta cu mine.Ma gandeam sa-l schimb pe ala, la 130 ron zic ca merita,oricum e folosit destul de rar si scap de caratul laptopului,tableta fiind cu android e enervanta la navigare(cel putin pt mine).

Multumesc.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

As merge pe intel dual core, cu 4gb ram, daca e desktop poti vedea pe youtube la 720p.

De curand am lucrat pe un core 2 cu 4gb ddr3, desktop, ce pot spune e ca bate la fund un i5 mobil

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări