dan-a2 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Sau butoanele din bord inactive !! Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Deci led-ul nu are intermitenta, butoanele sunt active...ledul sta rosu continuu, insa are un mic licarit in intensitate...si sursa se aude cum ticaie...adica ceva nu ar merge bine din sursa...oricum ajung acasa pe la 4-30 si stau pe el Link spre comentariu
daniel ignat Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 sursa nu-i ok acolo Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 21, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 stiu dar nu dau de defeect....o sa mai sap Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2017 Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 @cata: parca spuneai ca ai osciloscop. Eu nu prea tin minte daca ai pus vreodata oscilograme. Cu ajutorul lor putem sa te sfatuim in plus, asa dam toti cu presupusul. Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 21, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 O sa incerc de azi inainte sa pun, am osciloscop, insa nu am cablul de date aferent lui, as fi pus exact ce apare, o sa incarc cu poze cu telefonul. Momentan insa lucrez la alt TV, si apoi ma apuc de un LED. Promit ca revin cu rezultate si cu oscilograme. Stima Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Integratul de stabiliza 3v3 era pocnit....conducea in ableme sensuri, cred ca s-a ars de la tensiunea B+ care a intrat direct in el....rezolvat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum