augustin Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Sanatate ! tv-ul pleaca din stand-by apare Logoul Orion dupa care se restarteaza si tot asa .. Placa de baza este TP.SIS231.85.. Am vrea sa stiu cum pot sal resoftez? Prin Usb sau rescrisa memoria ? Eu nu am gasit soft sa pun pe usb sau un bin . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Sanatate ! tv-ul pleaca din stand-by apare Logoul Orion dupa care se restarteaza si tot asa .. Placa de baza este TP.SIS231.85.. Am vrea sa stiu cum pot sal resoftez? Prin Usb sau rescrisa memoria ? Eu nu am gasit soft sa pun pe usb sau un bin . Dati-ne mai multe detalii despre acest tv-u...cum ar fi : 1 . model: placa board. 2 . model: sursa. 3 . model: display-ul Daca chiar doriti sa va oferim dumpul ( softul ) potrivit pentru acest tv-u . Link spre comentariu
augustin Postat Decembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2016 are o singura placa , am Specificat mai sus : TP.SIS231.PT85.. Si mai are lipipta o ethicheta pe placa pe care scrie: A13092947 - 1A02012 ..... LSC320AN02 65W9 Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 http://www.elforum.info/topic/110380-tv-led-smart-tech-smt-32dtv1-dump/ http://www.filehost.ro/3171906677/15369_DNS_S32DC1_U5_2_zip/ Link spre comentariu
augustin Postat Decembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Fisierele de mai sus trebuiesc puse pe stick si prin usb? sau trebuie dezlipita memoria si programata? Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Rescrii w25q64 , dupa ce salvezi BIN_ul original , fara scoatere din placa. Link spre comentariu
augustin Postat Decembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Multumesc! din pacate eu am doar un programator AD-PIC02 , cu care cred ca doar memorii 24c.. se poate programa!! Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Ia un CH341A si cu 30 lei ... rezolvi problema . Link spre comentariu
mesterica Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 D-ul Augustin,nu va suparati ca va intreb,ati rezolvat ceva cu televizorul? Am si eu unul identic la reparat cu aceeasi manifestare. D-ul Leoncris,spuneti dvs.ca se rescrie memoria flash,se scrie prin scoatere ei si prin programator? sau se poate reflash-i direct memoria in placa(fara dezlipirea ei),montand un adaptor gen pensa(cleste) ptr.capsula SOIC8 si apoi la programatorul aferent? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Eu dau flashul jos si asa il scriu.Este cel mai corect asa. Link spre comentariu
mesterica Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Da este mai corect d-ul Dan,dar daca ai de verificat,de testat mai multe dump-uri,e de-a-dreptul "munca de sisif" sa dezlipesti si sa relipesti iara memoria de nu stiu cate ori; exista riscul sa se distruga de atatea incalziri,traseele de cablaj sa se exfolieze. Er fi mult mai lejer si mai sigur(ptr.integritatea memoriei)direct in circuit,fara scoaterei ei. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Fiecare face cum crede dar decat sa dau peste erori de scriere/citire prefer sa o dau jos de mai multe ori. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Eu in caz de erori si de multe ori dau jos memoria , am lipit 8 fire de o memorie , lipesc firele cele 8 si am adaptor pentru smd si asa probez daca softul este compatibil pentru tv altfel lipesti si dezlipesti memorii la greu pina exfoliez cablajul Link spre comentariu
mesterica Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Dap...intr-adevar la unele memorii poate sa apara erori de read/write. Asta ar fi neajunsul-la varianta cu ea in circuit. Dar...in fine. Raman si eu fidel variantei cu ea scoasa si pusa in programator. Ideea d-lui Florin cu firicele lipite pe padurile fine si mici de pe PCB ale memoriei,nu e rea deloc. Se diminueaza semnificativ riscul de exfoliere a padurilor,traseelor si mai putin stres termic asupra memoriei,la dezlipiri-lipiri repetate. Am si eu un adaptor gen cleste-pensa dedicat ptr.capsulele SOIC8; o sa ma apuc sa-i fac un socket-conector cu 8 pini si de acei pini sa lipesc apoi 8 fire flexibile,multifilare. Buna ideea. Dar chinejii astia cand le fac ei acolo "pe banda rulanta",le softeaza direct cu memoriile lipite; ptr.ca PCBurile au toate piesele lipite definitiv,deci inclusiv si memoriile. Am vazut niste videoclipuri pe ytube cum se fabrica,cum se ansamblau PCBurile; aveau si ei tot niste modele de adaptoare gen cleste-pensa SMD-SOIC8 si le puneau direct pe memorii,in circuit. Probabil ei or avea niste programatoare mai "speciale",ce nu da erori la read&write. Sau poate le fac prin VGA(unele). Naiba stie. Dar oricum ei nu dezlipeau memoriile de pe PCBuri(altfel s-ar fi observat mana de lucru,lucratura,lipiturile manuale asupra memoriei). In fine. ..."gandeam si eu cu voce tare" Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Le citesc/scriu direct pe cablaj. La erori , cu calm si perseverenta ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum