pitbull_bog Postat Aprilie 28, 2007 Partajează Postat Aprilie 28, 2007 imi poate explica si mie de ce sunt asa de scumpe astea ? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare ... pia_Be_N7/ m-am tot gandit la tot felu de motive ... da chiar nu pot sa imi dau seama. Cred ca e un fel de jackhammer, da macar ala e mare :rolleyes: Link spre comentariu
Silviu26 Postat Aprilie 28, 2007 Partajează Postat Aprilie 28, 2007 pt ca sunt bune Link spre comentariu
mihai2000 Postat Aprilie 28, 2007 Partajează Postat Aprilie 28, 2007 Sunt asa scumpe pt ca sunt produse care se adreseaza lumii cu pretentii si cu multi $$$$. Focal e o firma renumita pt prosusele de calitate dar si pt preturile pe care le practica, ea avand propria fabrica ,si din auzite am inteles ca ar cam fi singura din Europa care-si concepe / produce /asambleaza integral produse in propria fabrica.Adica toate produsele autentice care poarta sigla FOCAL sunt garantate, de catre producator ca sunt fabricate in propria fabrica.Multe firme de renume au fabrici de asamblare sau de subanasamble in tari precum China , Taiwan..etc, iar produsele NU sunt unicat ...ele putind fi intalnite si sub marca altor firme. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 30, 2007 Partajează Postat Aprilie 30, 2007 Ai vreo ideie ce inseamna HI-fi?Sau stii ceva despre competitiile auto SQ? (Sound QUality) Difuzoarele de la focal se adreseaza acelor persoane care vor un sunet cat mai bun cat mai clar cat mai liniar si echilibrat!.Evident..nu e obligatoriu sa participi la concursuri...poti sa fii doar un perfectionist...care vrea ce e mai bun pe piata in domeniul car audio.Cand spui Focal spui calitate dar si pret pe masura. Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Mai 1, 2007 Autor Partajează Postat Mai 1, 2007 aha mam convins ... oricum pot sa fie incredibil de bune ... aproape 90 de mil pt 3 difuri mi se pare enorm. Parerea mea (hac) ) Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 Pai..stai linistit..,.ca sunt persoane care dau aceasta suma pe niste cabluri....Asta inseamna sa fii audiofil...sa vrei intotdeauna nu neaparat ce e mai scump..ca aia deja e snobism....sa vrei ce e mai bun si ce iti place..mai mult cum suna.. Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 Pai..stai linistit..,.ca sunt persoane care dau aceasta suma pe niste cabluri.... Asta inseamna sa fii audiofil...sa vrei intotdeauna nu neaparat ce e mai scump..ca aia deja e snobism....sa vrei ce e mai bun si ce iti place..mai mult cum suna.. VALEU!!!! :crazy: ia sa le vand shi eu cativa km de cablu... ajung miliardar, ce ziceti??? :yawinkle: Link spre comentariu
adircf Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 bogdi se referea la stimabilii domni de pe forumul hifi :yawinkle: . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum