POLAKU2002 Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 buna ziua.modelul este electrolux ewf106410 w....executa toate operatiunile doar ca nu invirte moototul deloc la nici un fel de program....ce e curios ca nici un cod de eroare nu afiseaza...am verificat carbunii si sunt ok,motorul e ok... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 am verificat placa si nu am gasit nimic straniu...am pus pe programul de centrifuga si da apa afara timpul scade dar motorul nu se misca deloc si nici o eroare nu afiseaza... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 ...triacul se pe comanda motor, cum este ? puneti altul de proba!...la atle tipuri, pe aparat parea bun si cand l-am inlocuit a "inviat" motorul. Link spre comentariu
aschiuta Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Verificati si releele de sens si cel de accelerare ( daca are ) si legaturile dintre motor si placa electronica. O zi buna! Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Decembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Am verificat releele si triacul si par bune....am pus un triac nou si.....a inviat motorul....multumesc frumos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum