Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ofer gratis documentatii si carti tehnice ....mai vechi .

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marin Maria

4

• Bird

3

• doru3160

3

• ym_dx21

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

eu vi le cumpar

Asa,si dupa asta ce urmeaza?Vine altul si spune ca da dublu fata de cat dai tu...Odata ce a fost avansata o cerere,ai decenta si asteapta sa vezi cum se finalizeaza,nu incepe o licitatie ca nu e taman politica forumului,si ceva o sa trebuiasca sa dispara,fie ca e un anunt sau un ID.

Link spre comentariu

nu domnule doru3160, eu unul in viata asta nu am asteptat sa primesc ceva gratis ,defapt nu cred ca e posibil asta cat despre licitatie ,nici nu m-am gandit la asa ceva ...pur si simplu am nevoie de acele carti vechi si daca am vazut ca incepe o batalie pe ele fiindca sunt gratis ,am ales sa ii fac omului o oferta ....daca omul le vindea ,va spun ca nu se inghesuia nimeni sa cumpere . Oricum fiecare este liber sa faca ce vrea cu lucrurile lui. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva .

Link spre comentariu

daca am vazut ca incepe o batalie pe ele fiindca sunt gratis ,am ales sa ii fac omului o oferta ...

Batalia este initiata tot de indivizi care nu accepta ca cineva poate beneficia de oferta pt ca a avut prima solicitare.Trebuie sa dam din coate,sa dam la o parte pe ceilalti,doar pt ca vrem acele lucruri...urat gest,si oricum aveai posibilitatea de mesaj personal,ca sa nu transformi in licitatie ceea ce de fapt s-a dorit a fi o donatie.

Link spre comentariu

Batalia este initiata tot de indivizi care nu accepta ca cineva poate beneficia de oferta pt ca a avut prima solicitare.Trebuie sa dam din coate,sa dam la o parte pe ceilalti,doar pt ca vrem acele lucruri...urat gest,si oricum aveai posibilitatea de mesaj personal,ca sa nu transformi in licitatie ceea ce de fapt s-a dorit a fi o donatie.

Va salut domn Doru si buna dimineata,am trimis mesaj pe PM dar nu mi sa spus nimic concret.

si eu am fost primul care a solicitat,

Link spre comentariu

eu sunt dispus sa le cumpar pe toate,cu conditia sa nu mai dati din ele............negociem pe PMOFER PRETUL CEL MAI MARE

Nu le vând , dupa cum observați sunt cărți destul de vechi . Si-au facut treaba la vremea lor . Acum ma bucur sa nu trebuiască sa lle arunc la gunoi ci , daca este posibil sa ajungă la cineva interesat , chiar sa le si vândă . Eu nu am stare / chef / timp de asa ceva . Nu am răspuns ca sunt ocupat cu alte probleme . Ma Iertați , dar nu am citit postările ( s-a stricat ruterul )
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări