Bird Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Va salut ! Ofer cartile din poza atasata + mai multe scheme de aparate diverse , vechi . Link spre comentariu
Marin Maria Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Le vreau eu,vin personal sa le ridic. Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Va salut. Doresc eu catalogul IPRS incercuit. Sunt din Bucuresti Link spre comentariu
Marin Maria Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Aveti PM Link spre comentariu
Bird Postat Decembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Va salut. Doresc eu catalogul IPRS incercuit. Sunt din Bucuresti L-am pus deoparte . Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 eu vi le cumpar Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 eu vi le cumpar Asa,si dupa asta ce urmeaza?Vine altul si spune ca da dublu fata de cat dai tu...Odata ce a fost avansata o cerere,ai decenta si asteapta sa vezi cum se finalizeaza,nu incepe o licitatie ca nu e taman politica forumului,si ceva o sa trebuiasca sa dispara,fie ca e un anunt sau un ID. Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 nu domnule doru3160, eu unul in viata asta nu am asteptat sa primesc ceva gratis ,defapt nu cred ca e posibil asta cat despre licitatie ,nici nu m-am gandit la asa ceva ...pur si simplu am nevoie de acele carti vechi si daca am vazut ca incepe o batalie pe ele fiindca sunt gratis ,am ales sa ii fac omului o oferta ....daca omul le vindea ,va spun ca nu se inghesuia nimeni sa cumpere . Oricum fiecare este liber sa faca ce vrea cu lucrurile lui. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva . Link spre comentariu
Marin Maria Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 eu sunt dispus sa le cumpar pe toate,cu conditia sa nu mai dati din ele............ negociem pe PM OFER PRETUL CEL MAI MARE Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 daca am vazut ca incepe o batalie pe ele fiindca sunt gratis ,am ales sa ii fac omului o oferta ... Batalia este initiata tot de indivizi care nu accepta ca cineva poate beneficia de oferta pt ca a avut prima solicitare.Trebuie sa dam din coate,sa dam la o parte pe ceilalti,doar pt ca vrem acele lucruri...urat gest,si oricum aveai posibilitatea de mesaj personal,ca sa nu transformi in licitatie ceea ce de fapt s-a dorit a fi o donatie. Link spre comentariu
Marin Maria Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Batalia este initiata tot de indivizi care nu accepta ca cineva poate beneficia de oferta pt ca a avut prima solicitare.Trebuie sa dam din coate,sa dam la o parte pe ceilalti,doar pt ca vrem acele lucruri...urat gest,si oricum aveai posibilitatea de mesaj personal,ca sa nu transformi in licitatie ceea ce de fapt s-a dorit a fi o donatie. Va salut domn Doru si buna dimineata,am trimis mesaj pe PM dar nu mi sa spus nimic concret. si eu am fost primul care a solicitat, Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 E dreptul lui sa aleaga cui face donatia,transati toate aspectele in mp,ca iese balci aici. Link spre comentariu
Bird Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 eu sunt dispus sa le cumpar pe toate,cu conditia sa nu mai dati din ele............negociem pe PMOFER PRETUL CEL MAI MARE Nu le vând , dupa cum observați sunt cărți destul de vechi . Si-au facut treaba la vremea lor . Acum ma bucur sa nu trebuiască sa lle arunc la gunoi ci , daca este posibil sa ajungă la cineva interesat , chiar sa le si vândă . Eu nu am stare / chef / timp de asa ceva . Nu am răspuns ca sunt ocupat cu alte probleme . Ma Iertați , dar nu am citit postările ( s-a stricat ruterul ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum